futrzakowa
yea! to ja!
grrrrrrrrrr...ja tez chcę czuć fikanie:-) a u mnie cisza... czasem czuję że wewnątrz coś się dzieje ale równie dobrze może to być praca jelit:-) ... ale cóż... może mój bejbus będzie spokojniutkim dzieciątkiem... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

grrrrrrrrrr...ja tez chcę czuć fikanie:-) a u mnie cisza... czasem czuję że wewnątrz coś się dzieje ale równie dobrze może to być praca jelit:-) ... ale cóż... może mój bejbus będzie spokojniutkim dzieciątkiem...![]()

hehe albo właśnie odbije sobie po porodzie![]()
![]()

i to tak szybko że sama zaniemówiłam i dobrze że też odrazu z nią pojechałam.No i oczywiście nocka nie przespana bo gorączkę trzeba było mierzyć co chwilę zbijać a nad ranem antybiotyk podać i jestem taka nietomna 

), w każdym bądz razie Karolinie dostało się kilka kopniaków w brzuch
, ale była szczęsliwa 
M. wygoniłam z wyrka bo stwierdziłam że mam ochotę na francuski rogalik;-) pojechał na łowy, jestem ciekawa co on przywiezie, bo mieszkamy w małym miasteczku, kilka sklepow i nawet piekarni nie ma
liczę na jego inwencję twórczą:-) u nas dzisiaj ciąg dalszy remontu, jak ja już bym chciała żeby wszystko było gotowe....
to się nazywa komunikacja niewerbalna
.Nie przezyłambym straty trzeciego psa w tak krotkim czasie i w tak młodym wieku.Za te koszmary w ostatnich dniach obwiniam pełnie ksiezyca,zawsze mam wtedy problemy ze snem i pies tez jest niespokojny,jeszcze troche i nam przejdzie.