Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiulka My ze Scarletką tez tak mamy termin , 16 a 18 marzec i jestesmy w 11 tyg i 4 dni.... hmmm wiec jak to jest z Ty w 13 stym hehe nawet mowicie o 14stym ??
Scarletka
kochana tak myslalam ciągle zeby Ci przeszło :-( jeszcze tylko troszku i bedzie chyba po wszystkim...
Cliford... to czekammmm![]()
a suwaczek to i tak dziwne rzeczy pokazuje

jak dobrze,ż e masz przegląd, bo mi od razu przypomniałaś. ja mam ważny do 16.Dobra, deszcz trochę mniejszy:-), ja wybywam bo z dostawą muszę podjechać i przegląd autka podbić a na obiad mielone z buraczkami
:-).

Ona...;-) a co do tych terminów to też nie wiem jak to jest niektóre mają inne tygodnie a te same terminy porodu i tak mam też z moją kuzynką -w ogóle nie mogę się z nią dogadać pod tym względem ;-) ale u futrzaczka to by się zgadzało bo ja mam prawie już 14 tc a termin mam na 10 marca a ona ma 13 tc i na 16 czyli dobrze bo tydzień różnicy ...a może to Ty masz coś źle wyliczone?? ;-)
ja w moim notesiku tak zrobiłam wtedy jak wpisuję wizyte do gina to widze dokładnie w jakim tygodniu i w ogóle