reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

ja tez nigdy nie mialam zgagi.teraz od dwoch dni piecze gardlo az dochodzi do uszu i cofa sie pokarm.wiec to chyba to hahha.i tez nie moge na te slodycze patrzec bo mam zakaz ich jedzenia(ale przyznam ze troszke oszukuje:)

reklama
ja tez nigdy nie mialam zgagi.teraz od dwoch dni piecze gardlo az dochodzi do uszu i cofa sie pokarm.wiec to chyba to hahha.i tez nie moge na te slodycze patrzec bo mam zakaz ich jedzenia(ale przyznam ze troszke oszukuje:)

no to chyba to to hehe, chce mi się odbić ale nie mogę... ciągle czuje ten kwas... a co do słodyczy to nie mam ciągotek takich jak do chipsów... a mój M przyszedł z pracy i mówi... Misiuuuu kupiłem Ci Lay's z Piecaaaa Twoje ulubione!! Jenyyyyyyyyyyyyyy a ja chyba nie bardzo mogę je zjeść..... ?! Ale chyba nie wytrzymiemmm hehe :D

Ona z tym sprzątaniem to nie przeginaj:tak: Teraz grzecznie odpoczywać proszę;-)
Ale smakołyki znowu na tapecie:-)
Ja zaopatrzyłam Emkowi lodówkę, kotkowi jedzonka też nakupiłam. Jeszcze tylko kasza mi się utai i finito. Emek zaopatrzony w obiadki będzie na kilka dni: bigosik, kotlety, schabowe, kotleciki z piersi kurczaka, kasza z gulaszem z indyka. Tylko wyciągnięcie z zamrażarki mu zostanie, podgrzanie, do tego ogóreczek kiszony lub jakaś surówka. Chłopek się naje i będzie miał siły, żeby się nami w szpitalu opiekować.
Na wieczór dopakowanie torby mi jeszcze zostanie;-)

jezu jaka ja sie placzliwa zrobilam ostatnio przeraza mnie to troche :szok:

ona uwazaj na siebie !!

madzior eMek bedzie zapoatrzony w jedzenie a ty spokojna :tak:

Ona z tym sprzątaniem to nie przeginaj:tak: Teraz grzecznie odpoczywać proszę;-)
Ale smakołyki znowu na tapecie:-)
Ja zaopatrzyłam Emkowi lodówkę, kotkowi jedzonka też nakupiłam. Jeszcze tylko kasza mi się utai i finito. Emek zaopatrzony w obiadki będzie na kilka dni: bigosik, kotlety, schabowe, kotleciki z piersi kurczaka, kasza z gulaszem z indyka. Tylko wyciągnięcie z zamrażarki mu zostanie, podgrzanie, do tego ogóreczek kiszony lub jakaś surówka. Chłopek się naje i będzie miał siły, żeby się nami w szpitalu opiekować.
Na wieczór dopakowanie torby mi jeszcze zostanie;-)

Magdziorkuuu wiem wiem, własnie znowu widze obrzęki ale już odpoczywam, tabletki zarzuciłam i będę latać siusiu... Ale kochanaaaaaaaaa nie moge się napatrzeć na mieszkanie !! :-D:-):-D:-) Jak ja kocham mieć czysto, teraz widze ze w ciązy to do przesady bo tak nie było ze mną, nie mogę sie położyc jak cos jest nie na miejscu... :/ :eek: Nie wiem o sooo chodzi... Tak wogóle to M chyba bedzie zachwycony z żony że mu przygotowałaś tyle pyszności na czarną godzinke ;):tak:

jetem wlasnie ciekawa jak to jest z\ tymi zachciankami....ja od poczatku mam ochote na slodycz ..marze o tortach czekoladowych ..i bede miala synka..moj brat kloci sie ze napewno zachcianki na slodkie to coreczka..a Wy ja macie??;P

Bosa - a ten serek mascarpone to faktycznie najlepszy taki oryginalny a że z Piatnicy to podróbka i nie smakuje tak jak powinien? A jeśli najlepszy oryginalny to gdzie się go kupuje? :-D
Ja tradycyjnie kupię w Lidlu - najbardziej oryginalny;-):tak:.
A ciasto miałam zamiar robić z tego przepisa, tylko u mnie z barwnikami ciężko bo tylko fiolki z płynnymi są a w żelu lub w proszku to z neta bym musiała zamawiać:-( i to po 12-15zł za 1 opakowanie:crazy:, które starcza na 1 ciasto :confused2::sorry:Red Velvet Cake - Przepis
M dostał telefon i od niedzieli słomianką będę:-:)tak: - Bosa, jak chcesz chlebka to podrzuć namiary bo M w stolicy będzie pracował:tak:.
juliadario, ja też czekoladkę mus codzienne i tez chłopak a brata się nie słuchaj.

marta a jak dlugo bedziesz slomiana ?? ja do poniedzialku i wkurza mnie wszytsko i placzliwa sie zrobilam i jutro ten egzamin :wściekła/y:

reklama
Ja też dołączam do samotnych i muszę profilaktycznie zacisnąć nogi na krzyż, bo M. wyjechał w delegację :(

Ostatnia edycja:
Do góry