juliaidaro
Fanka BB :)
ja tez nigdy nie mialam zgagi.teraz od dwoch dni piecze gardlo az dochodzi do uszu i cofa sie pokarm.wiec to chyba to hahha.i tez nie moge na te slodycze patrzec bo mam zakaz ich jedzenia(ale przyznam ze troszke oszukuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez nigdy nie mialam zgagi.teraz od dwoch dni piecze gardlo az dochodzi do uszu i cofa sie pokarm.wiec to chyba to hahha.i tez nie moge na te slodycze patrzec bo mam zakaz ich jedzenia(ale przyznam ze troszke oszukuje![]()
Teraz grzecznie odpoczywać proszę;-)Ona z tym sprzątaniem to nie przeginajTeraz grzecznie odpoczywać proszę;-)
Ale smakołyki znowu na tapecie:-)
Ja zaopatrzyłam Emkowi lodówkę, kotkowi jedzonka też nakupiłam. Jeszcze tylko kasza mi się utai i finito. Emek zaopatrzony w obiadki będzie na kilka dni: bigosik, kotlety, schabowe, kotleciki z piersi kurczaka, kasza z gulaszem z indyka. Tylko wyciągnięcie z zamrażarki mu zostanie, podgrzanie, do tego ogóreczek kiszony lub jakaś surówka. Chłopek się naje i będzie miał siły, żeby się nami w szpitalu opiekować.
Na wieczór dopakowanie torby mi jeszcze zostanie;-)
:-)
:-) Jak ja kocham mieć czysto, teraz widze ze w ciązy to do przesady bo tak nie było ze mną, nie mogę sie położyc jak cos jest nie na miejscu... :/
Nie wiem o sooo chodzi... Tak wogóle to M chyba bedzie zachwycony z żony że mu przygotowałaś tyle pyszności na czarną godzinke 
Ja tradycyjnie kupię w Lidlu - najbardziej oryginalny;-)Bosa - a ten serek mascarpone to faktycznie najlepszy taki oryginalny a że z Piatnicy to podróbka i nie smakuje tak jak powinien? A jeśli najlepszy oryginalny to gdzie się go kupuje?![]()
.
, które starcza na 1 ciasto 
Red Velvet Cake - Przepis
.