Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak się załatwia tą indywidualnąorganizację?? co stusiujesz bo ja weterynarię więc chyba ciężko będzie indywidualnie kiedy są zajęcia głównie na pacjentachAle warto byłoby wiedzieć gdyby były alarmowe sytuacje itp, że mogę odpuścić sobie co nieco
ja ściągnęłam sobie takie pisemko do wypełnienia ze strony uczelni, możesz też zapytać w dziekanacie o IOS. Składasz to np. z załączonym zaświadczeniem od lekarza, że jesteś w ciąży, dziekan rozpatruje, zatwierdza, daje ci karteczkę do indeksu i chodzisz do wykładowców się dogadywać.
*******e, już się nie proszę
i jak ja mam się czuć atrakcyjna w ciąży?
rzeczy małego poukładane, wszystko czeka na nowego domownika.

mieszkanko przyjemne i całkiem pojemne, co?
... ot mu się plany odmienily, bo po Wikim to na kolejną ciążę musiałam go namawiać sporo czasu
i wyszło na to, ze on tylko porodu się bał 
aaawczoraj na wizycie polozna powiedziala ze ciezarne po 35tc maja mega skleroze sa mega niezdarne i niezgrabne ale taki urok ciazy i pocieszajace jest to ze mija zaraz po porodzie![]()
futrzak, ja dużej różnicy nie czuję, w przeciwieństwie do fety i sera "typu feta" i kupuję właśnie piątnicki mascarpone ze względów finansowych, bo inaczej drooogo, a jak się sernik chce na tym zrobić, to sporo schodzi.witaj Also:-) dawno cię nie było!
Bosa - a ten serek mascarpone to faktycznie najlepszy taki oryginalny a że z Piatnicy to podróbka i nie smakuje tak jak powinien? A jeśli najlepszy oryginalny to gdzie się go kupuje?![]()
Marta, chcemy!!! Podrzucę ci adres domowy i pracowy, to sprawdzimy, czy nie za daleko będzie, bo tu odległości i korki potrafią pokonać najlepsze nawet chęci ;-) W weekend wyjeżdżam co prawda, ale w niedzielę po południu jestem z powrotem.J
M dostał telefon i od niedzieli słomianką będę:-tak: - Bosa, jak chcesz chlebka to podrzuć namiary bo M w stolicy będzie pracował
.
magnolia, kto niewinny niech pierwszy rzuci kamieniem...No ale lekarz kazał czekać i nic tu nie dało się wynegocjować.Ostatecznie jak akcja nie nadejdzie kazał przyjechać 28 luty czyli 1 dzięń przed terminem i na nastepny dzień cięliby...No może sie doczekam, tylko u mnie problem z tym ze mam studia dzienne i ich nie przerywam a semestr zaczyna się 21.02 czyli od przyszłego tygodnia i o ile 1 tydzień mogłabym odpuscić o tyle już dwa nie wchodza w gre.
Uprzedzam komentarze o wyrodnej matce!!!
Tylko nie myślcie że rzuce dziecko po porodzie dla studiów, bo ja już kończe studia i w tym semestrze mam tylko 2 dni zajęć po kilka godzin więc dam rade i nie ucierpi na tym dziecko napewno
![]()

Ja jako czołowa pracoholiczka wśród marcówek potępić nie mam prawa ani zamiaru. Rozterki rozumiem, bo sama bym najchętniej termin porodu dostosowała do terminu ruszenia produkcji w nowej fabryce 
:-).Obecnie promocja zdrowia i socjoterapiakoncia to pedagogika wczesnoprzedszkolna czy jakas inna ??
Obecnie promocja zdrowia i socjoterapia![]()