• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Futerko
Ja mieszam nesguika z kakaem( kakao) holenrskim takim co do ciast sie dodaje, jest wtedy bardziej czekoladowe. Pije zawsze z mlekiem na gorąco- do tego czasem miety mrożonek dodaje- jest pycha..
We wtorek byłam w wedlu na gorącej czekoladzie..ale jakoś tak sie dziwnie po niej czułam jakbym sie alkoholem opila

reklama
:-(:-(:-( dopiero przeczytałam o aniołku Wiktorku(*)

mój synek miał wczoraj jakiś leniwy dzień,podobnie jak Twój buziaczek ale dzisiaj już nadrabia zaległości,także wszystko w normie
koncia dołączam do klubu z rozstępami.Myślałam ze tym razem mi się upiecze,ale od wczoraj zaczęły nowe wychodzić na górze brzucha

Futerko, każde kakao pobudzi dzieciaczka :tak: po pierwsze dlatego, że to kakao, a po drugie, bo z cukrem. Ja piję takie rozpuszczalne z carefoura z ciepłym mleczkiem.

Ja mialam dzis robic paczki,ale chyba sobie odpuszcze. No chyba, ze znajde mega-szybki przepis. Nie wiem... Nie mam chyba sily, ale nie chce tez kupowac gotowcow.
U nas problem jest w skladnikach...

witajcie laseczki

cięzka noc za mną tak jak i za wami jak na złosc maly mniej sie rusza zwariowac mozna w tych doszukiwaniach sie złego dzis mam na 15:00 i juz jestem mego wystraszona:nerd::nerd:

pozdrawiam was cieplutko

Harsh ja będę dzisiaj piekła pod warunkiem ze dostane w pl sklepie marmoladę różaną.Mogłabym tam kupić gotowe ale za 1 liczą sobie £0.90 a ja żebym zaspokoiła swój apetyt to tak z 5 musiałabym zjeść;-)
Pinka witaj,będzie dobrze

Buziaczek ty to już w tej ciazy perfekcji nabrałaś w pieczeniu pączków:-D

reklama
:-Dbo wariuje w domu na tym macierzynskim... nic nie robie tylko tyje:) juz bym chciala wrocic do pracy...ehhh ...albo zeby chociaz szymonek juz sie urodzil...albo albo...ciekawe co bedzie szybciej:-)...a co do tych paczkow to nie zrobie bo nie mam tyle oleju a zreszta mam ciasto z kiwi w lodowce i kto by to wszystko jadl...bleee ...ja cos na peperoni teraz jade a nie na slodkim:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry