reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

wczoraj jak przeczytałam wieści od Agaciny to aż zabrakło mi słów, łzy same poleciały...
cała noc ciężka, co chwilkę się budziłam i sprawdzałam czy Antek się rusza...
Chciałabym już urodzic żeby byc pewnym że z moim maleństwem wszystko jest ok, zwłaszcza że u nas jest podejrzenie że serduszko nie do końca działa tak jak powinno...

reklama
Nie wiem dziewczyny - mam wrażenie po tym co przeczytałam ,że nie prędko tu zajrzę a bynajmniej się wyciszę tym bardziej ,że Wiktor ostatnio nie należy do najbardziej ruchliwych ( no i właśnie imię Wiktor) ..:-( a takie informacje tylko jeszcze bardziej działają na psychikę w sposób nie koniecznie wskazany teraz dla Nas....zwaliło mnie to z nóg...

W poniedziałek jadę na wizytę do lekarza tak więc póki co trzymam za Wszystkie kciuki by donosiły spokojnie i bez żadnych problemów ...a tym co mają terminy na "zaraz" i tym co ich zaskoczy ta chwila -szczęśliwego rozwiązania!!

Aga...ja po prostu nie wiem co mam powiedzieć....tule i
[*] dla Wikiego ;-*

powiem tylko dzien dobry...bo nawet nie wiem co mam napisac...za kazdym razem jak tu wchodze lzy naplywaja mi do oczu...:-(

Przeczytałam dopiero dzisiaj rano, wczoraj wojowałam u lekarza. A teraz siedzę ze Stellką na ręku i wyję. Nie mogę przestać po prostu. Straszna tragedia.

Wiktorku - aniołku maleńki
[*]
[*]
[*] Twoja mama na pewno jest cały czas z Tobą myślami

Lost you before I found you, gone before you came, but I love you just the same. Missed you before I met you, on earth we never can, but in heaven we’ll meet again.”

Aż nie chce się tutaj wchodzić:-( wszystko co można napisać wydaje się takie błahe w obliczu tego co się stało:no:

moja wyobraźnia również szaleje, szturcham co chwile maluszka żeby mnie pokopał, a w głowie tylko czarne myśli..

reklama
dokładnie... najgorsze że dziś mój mały ma leniwy dzień ... zaraz idę po pączki ,...objem się słodkiego i będę szturchać brzusio

Do góry