reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

ewi no po rtg juz jade do ortpopedy innego moze pomoze moze nie.....jak juz Vecia mowila jesli to przedzwigniecie lekinie pomoga no ale poki co czekam na wyniki i opinie lekarza...szkoda ze zolodek sobie masakruje juz tyle lekow biore i to nie tylko na bole......ehh

my mamy dzien nudy ja bym najchetniej s[palas ale maly ma inne zdanie heeheep
teraz troche w wozeczku drzemie zobaczymy jak dlugo;p

reklama
Wróciłam z jazd, skoczyłam po coś do jedzenia, nakarmiłam siebie i M,
a młody spróbował troszkę jabłka i był smutny, że tak mało :-p pięknie dzioba otwierał po więcej, nie nadążyłam machać łyżeczką, ale na pierwszy raz nie chcę za dużo, zobaczymy jak zareaguje i najwyżej jutro dostanie już pół słoiczka jak nie rozboli brzuszek i nie będzie wysypki. A jak będzie zła reakcja, to ja wciągnę z chęcią to jabłko, bo pyszne :-D
Uśpiłam Maksa i w tym czasie M też kima, ehh te moje chłopaki, 2 godziny razem i tacy padnięci :-p
No to teraz 1.5h do kąpieli i można iść spać! :rofl2:

Vetka z tego, co wiem to u nas liczą się też dni wolne,ale nie jestem pewna. Wiem tylko,że sekretarka mi tak policzyła i muszę wrócić pod koniec września;-)

Ola szuranie na leżaczku to podstawa :D A Gosia ma widocznie baaaardzo smaczne stopy ;)
Ewi fryz z boku prezentuje się tak :)

DSC00961 [1024x768].jpg

Wrocławianki udanego spotkania jutro!

Młoda postanowiła pospać wreszcie dłużej i już tak chrapie od dwóch godzin ! Ale spoko spoko, dobrze wie, że kąpiel ją czeka, więc zaraz się obudzi.
Ach jak dobrze nauczycielom z tym wolnym! Też bym tak chciała...

Barbra ładna fryzurka:)

Spring ale Ci dobrze! Moja Hania ponad dwa miesiace młodsza a ja mam macierzyński do 18 sierpnia tylko buuu...

Wrzaskun śpi!
Na wieczór wytoczył nadprogramową kupę i jego lico się rozpromieniło :-D pobawił się z tatą w samolocik, podskoki i chodził sobie po łóżku trzymany pod rączki (ależ on słodko przebiera tymi nóżkami :rofl2: ). Wszyscy mieliśmy ubaw, Maks chichrał się najbardziej. Wymęczył się i padł. To my zaraz też pewnie padniemy, M wstaje o 4.30.

Brakuje mi tu ostatnio Rudej i Bosej. Ciekawe co u nich?

reklama
hejka
a moje obie nuinie jeszcze w pełnej aktywności...moze bede miec wolne o 22....
Wrocławianki do zobaczenia jutro:)))))

Do góry