reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Żarłok mały padnięty, nakarmiony śpi. Babcia go wykończyła, próbowała uśpić i zamiast niego sama się ululała:-D
zwiedziliśmy kilka biur podróży, ale decyzję zostawiliśmy sobie do poniedziałku. musimy jeszcze wszystko przemyśleć, a może się uda żeby jeszcze kilka zł opuścili do tego czasu. Najprawdopodobniej polecimy sobie na 2 tyg na: Rodos, Kretę lub Majorkę. Oczywiście dzieci ze sobą zabieramy, nie wyobrażam sobie inaczej. Z resztą gdzie ja bym mogła swojego wrzaskuna uwiązanego do mojego cycka zostawić:-D

Futrzaku a dokąd my dokładnie mamy urlop macierzyński?
Barbara fryzurka świetna
wrocławianki ale wam superrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Ostatnia edycja:
Scarletka ale Ci się fajne wakacje szykują:tak::-)

A ja przed chwilą wróciłam z tesco. Znów udałam tyle pieniędzy:confused: Dzieci śpią i nareszcie w domu zapanowała błoga cisza:-) Przypomniało mi się,że jutro idę na szczepienia z Anią:tak: Jak ja tego nie lubię...

Scarletka, ale ci zazdroszczę tych wakacji! Ciepełko, morze, plaża... MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Barbra, bardzo fajnie się prezentuje ta twoja fryzurka
Ewi, czy to znaczy, ze decydujecie się na przeprowadzkę?
Spring, &&&&&&&&&&&& za jutrzejsze szczepienie!
Koncia, fajnie, ze tak przyjemnie wam się dzień zakończył
Malinaa, i jak się dalej potoczyła sprawa z wózkiem?

A ja? Aż wstyd się przyznać, ale okazuje się, że nie jestem przystosowana do kontaktów z publiczną służbą zdrowia :zawstydzona/y: Naiwnie myślałam, że jak jestem zarejestrowana do poradni rehabilitacyjnej, to ktoś dzisiaj zacznie moje dziecko rehabilitować... Otóż nie. Dzisiaj kolejna osoba ją obejrzała, stwierdziła, że rzeczywiście trzeba ćwiczyć i poleciła dzwonić w przyszłym tygodniu z zapytaniem o terminy :baffled:
Gabrysia też swoje dołożyła do pieca. Najpierw na początku wizyty zwaliła kupsko, po czym leżała jak kłoda i pani doktor szczerze się zdziwiła, jak zapewniłam, że młoda potrafi się obracać i leżeć na brzuszku :sorry2: Ma charakter ta moja córcia...

Pabellko buźka dla Gaby na 5mies :* Niezła agentka u lekarza ;) tak jak mój dwuletni chrześniak, który na bilansie wszystko na nie i na odwrót: jakie jest słońce? czarne, ile miałeś świeczek na torcie? tsy hahahaha Wczoraj robiliśmy pokój małemu, na wózek nie starczyło już czasu, dzisiaj jak eM wróci to go "podkręci" i najwyżej skoczymy do Gda go zareklamować :/

hej hej
wczoraj świeciło już słoneczko, a dziś znów coś szaro buro, ale chyba nie będzie padało.
U nas tradycyjnie 2 pobudki na papu, potem o 7 nie chciał spać, popiszczał do karuzelki 40min i zrobił się głodny. Nakarmiony pospał do 9 :tak:
A ja i tak nie mogę się wyspać, coś w powietrzu? Śnięta jestem.

Teraz wrzaskun opieprza zabawki w łóżeczku, a ja jem śniadanie.
Zastanawiam się czy w ogóle reagować na ten jego przeraźliwy pisk niezadowolenia, chciałabym, żeby się go oduczył, bo tego się nie da znieść!!! Czy się nim zajmuję czy nie, to pisk,pisk,pisk, oszaleć można :no: Czy to kiedyś minie?

barbra, fajny fryz. Ja nie umiem sobie dopasować i boję się zmian

reklama
Koncia minie i zamieni się w krzyk za jakiś czas ;) To dopiero wrzaski hihihi Przesyłam trochę słonka od siebie chociaż chmury wędrują to i tak idziemy na spacer, dawno w parku nie byliśmy..

Do góry