reklama
Żarłok mały padnięty, nakarmiony śpi. Babcia go wykończyła, próbowała uśpić i zamiast niego sama się ululała
zwiedziliśmy kilka biur podróży, ale decyzję zostawiliśmy sobie do poniedziałku. musimy jeszcze wszystko przemyśleć, a może się uda żeby jeszcze kilka zł opuścili do tego czasu. Najprawdopodobniej polecimy sobie na 2 tyg na: Rodos, Kretę lub Majorkę. Oczywiście dzieci ze sobą zabieramy, nie wyobrażam sobie inaczej. Z resztą gdzie ja bym mogła swojego wrzaskuna uwiązanego do mojego cycka zostawić
Futrzaku a dokąd my dokładnie mamy urlop macierzyński?
Barbara fryzurka świetna
wrocławianki ale wam superrrrrrrrrrrrrrrr!!!

zwiedziliśmy kilka biur podróży, ale decyzję zostawiliśmy sobie do poniedziałku. musimy jeszcze wszystko przemyśleć, a może się uda żeby jeszcze kilka zł opuścili do tego czasu. Najprawdopodobniej polecimy sobie na 2 tyg na: Rodos, Kretę lub Majorkę. Oczywiście dzieci ze sobą zabieramy, nie wyobrażam sobie inaczej. Z resztą gdzie ja bym mogła swojego wrzaskuna uwiązanego do mojego cycka zostawić

Futrzaku a dokąd my dokładnie mamy urlop macierzyński?
Barbara fryzurka świetna
wrocławianki ale wam superrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Ostatnia edycja:
magdzior1985
Fanka BB :)
Wrocławianki - udanego spotkania
Scarletka - super wakacje Wam się zapowiadają:-)

Scarletka - super wakacje Wam się zapowiadają:-)
spring
Szczęścia dwa :)
Scarletka ale Ci się fajne wakacje szykują
:-)
A ja przed chwilą wróciłam z tesco. Znów udałam tyle pieniędzy
Dzieci śpią i nareszcie w domu zapanowała błoga cisza:-) Przypomniało mi się,że jutro idę na szczepienia z Anią
Jak ja tego nie lubię...
:-)A ja przed chwilą wróciłam z tesco. Znów udałam tyle pieniędzy
Dzieci śpią i nareszcie w domu zapanowała błoga cisza:-) Przypomniało mi się,że jutro idę na szczepienia z Anią
Jak ja tego nie lubię...katjusza77
szczęśliwa mama :-)
miłego wrocławskiego zlotu! :-)
Scarletka, ale ci zazdroszczę tych wakacji! Ciepełko, morze, plaża... MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Barbra, bardzo fajnie się prezentuje ta twoja fryzurka
Ewi, czy to znaczy, ze decydujecie się na przeprowadzkę?
Spring, &&&&&&&&&&&& za jutrzejsze szczepienie!
Koncia, fajnie, ze tak przyjemnie wam się dzień zakończył
Malinaa, i jak się dalej potoczyła sprawa z wózkiem?
A ja? Aż wstyd się przyznać, ale okazuje się, że nie jestem przystosowana do kontaktów z publiczną służbą zdrowia
Naiwnie myślałam, że jak jestem zarejestrowana do poradni rehabilitacyjnej, to ktoś dzisiaj zacznie moje dziecko rehabilitować... Otóż nie. Dzisiaj kolejna osoba ją obejrzała, stwierdziła, że rzeczywiście trzeba ćwiczyć i poleciła dzwonić w przyszłym tygodniu z zapytaniem o terminy
Gabrysia też swoje dołożyła do pieca. Najpierw na początku wizyty zwaliła kupsko, po czym leżała jak kłoda i pani doktor szczerze się zdziwiła, jak zapewniłam, że młoda potrafi się obracać i leżeć na brzuszku
Ma charakter ta moja córcia...
Barbra, bardzo fajnie się prezentuje ta twoja fryzurka
Ewi, czy to znaczy, ze decydujecie się na przeprowadzkę?
Spring, &&&&&&&&&&&& za jutrzejsze szczepienie!
Koncia, fajnie, ze tak przyjemnie wam się dzień zakończył
Malinaa, i jak się dalej potoczyła sprawa z wózkiem?
A ja? Aż wstyd się przyznać, ale okazuje się, że nie jestem przystosowana do kontaktów z publiczną służbą zdrowia
Naiwnie myślałam, że jak jestem zarejestrowana do poradni rehabilitacyjnej, to ktoś dzisiaj zacznie moje dziecko rehabilitować... Otóż nie. Dzisiaj kolejna osoba ją obejrzała, stwierdziła, że rzeczywiście trzeba ćwiczyć i poleciła dzwonić w przyszłym tygodniu z zapytaniem o terminy
Gabrysia też swoje dołożyła do pieca. Najpierw na początku wizyty zwaliła kupsko, po czym leżała jak kłoda i pani doktor szczerze się zdziwiła, jak zapewniłam, że młoda potrafi się obracać i leżeć na brzuszku
Ma charakter ta moja córcia...Pabellko buźka dla Gaby na 5mies :* Niezła agentka u lekarza
tak jak mój dwuletni chrześniak, który na bilansie wszystko na nie i na odwrót: jakie jest słońce? czarne, ile miałeś świeczek na torcie? tsy hahahaha Wczoraj robiliśmy pokój małemu, na wózek nie starczyło już czasu, dzisiaj jak eM wróci to go "podkręci" i najwyżej skoczymy do Gda go zareklamować :/
K
koncia
Gość
hej hej
wczoraj świeciło już słoneczko, a dziś znów coś szaro buro, ale chyba nie będzie padało.
U nas tradycyjnie 2 pobudki na papu, potem o 7 nie chciał spać, popiszczał do karuzelki 40min i zrobił się głodny. Nakarmiony pospał do 9
A ja i tak nie mogę się wyspać, coś w powietrzu? Śnięta jestem.
Teraz wrzaskun opieprza zabawki w łóżeczku, a ja jem śniadanie.
Zastanawiam się czy w ogóle reagować na ten jego przeraźliwy pisk niezadowolenia, chciałabym, żeby się go oduczył, bo tego się nie da znieść!!! Czy się nim zajmuję czy nie, to pisk,pisk,pisk, oszaleć można
Czy to kiedyś minie?
barbra, fajny fryz. Ja nie umiem sobie dopasować i boję się zmian
wczoraj świeciło już słoneczko, a dziś znów coś szaro buro, ale chyba nie będzie padało.
U nas tradycyjnie 2 pobudki na papu, potem o 7 nie chciał spać, popiszczał do karuzelki 40min i zrobił się głodny. Nakarmiony pospał do 9

A ja i tak nie mogę się wyspać, coś w powietrzu? Śnięta jestem.
Teraz wrzaskun opieprza zabawki w łóżeczku, a ja jem śniadanie.
Zastanawiam się czy w ogóle reagować na ten jego przeraźliwy pisk niezadowolenia, chciałabym, żeby się go oduczył, bo tego się nie da znieść!!! Czy się nim zajmuję czy nie, to pisk,pisk,pisk, oszaleć można
Czy to kiedyś minie?barbra, fajny fryz. Ja nie umiem sobie dopasować i boję się zmian
reklama