reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

hejo

U nas pogoda super od dziś:-D:-D a ja mam mega sterty prania na 4 automaty 2 już wyprane:tak: resztę wrzucę jak mi sie miejsce na linkach znajdzie....
Przez ten kurs dom zapuszczony ha ha że sie odnalesc nie mogę a łeb mi peka:tak:
u nas młody tez od jakiegoś czasu je 3 razy w nocy :wściekła/y::wściekła/y: i budzi sie z rykiem.....zastanawiam sie czy nie kupić mu jakiegos mleka dla głodomorów albo przejśc na 2 już ....sama nie wiem....

dziś jemy pierwszy miesny obiad ciekawe czy mu przypasuje??

Koncia- wyluzuj kobieto i nie wmawiaj młodemu astmy;-);-)
Malina- moze też spróbuj ze zmianą mleka co????
Masala- te nasze dzieci to chyba sie pozwawialy na solidarne wykańczanie swoich rodziców....

reklama
Malinka ciesz sie że masz park bo u mnie i tego nie ma:( i chodzę z małą po mieście bo nie mam gdzie:( albo po polach jak jest sucho.

Ewe ale super ja też chcę!!!

Ja dzisiaj jadę z mężem do mamy i pośmigamy na rowerach a małą zostawimy u mojej mamy:)

Pinka ucz się ucz na tym kursie to Ci podeślę jakies foto i moze zrobisz ze mnie jakieś bóstwo haha

Malinka ciesz sie że masz park bo u mnie i tego nie ma:( i chodzę z małą po mieście bo nie mam gdzie:( albo po polach jak jest sucho.

Ewe ale super ja też chcę!!!

Ja dzisiaj jadę z mężem do mamy i pośmigamy na rowerach a małą zostawimy u mojej mamy:)

Pinka ucz się ucz na tym kursie to Ci podeślę jakies foto i moze zrobisz ze mnie jakieś bóstwo haha

Ewi do tego nie trzeba kursu tylko dobry program do obróbki hehe

Spóbuję napisać z kopiącym mnie Jaśkiem ;p

Pinuś ale ja jeszcze karmię cyckiem, butla jest tylko na wieczór po kąpieli :)

Ale to moje dziecko dzisiaj absorbujące, nie da nawet mamie pogrzebać w necie..

Cześć Dziewczyny!
Dziś mam dobry humor,bo Ania dała mi pospać do 7.00! Spałam bez przerwy 9 godzin:szok: Chyba ostatni raz tak spałam jeszcze przed ciążą:tak:
A my już dziś zaliczyliśmy plac zabaw i spacerek. Pogoda nareszcie normalna,więc "leci" już trzecia pralka z rzędu:-D i dosuszyło mi sie wczorajsze pranie;-) Na obiadek mam ryż ze smażonym kurczakiem+mizeria. Mmmm:-)
A Ania po szczepieniu-nie uwierzycie-jest dziś taka grzeczna,że szok!:szok: Byłam nastawiona na marudzenie, a tu taka niespodzianka:-D

Malina coś z tą kaszą jest ,bo ja od tygodnia jem mannę z sokiem malinowym i cukrem :-D:-D

Pabella &&&& za szczepienia:tak:

Misia witaj!:-)

Alamiqa to może zaproponuj czas i miejsce, a my się dostosujemy;-)

Koncia a może to sapka?

Ostatnia edycja:
Pinka a już myślałam że chociaż na fotce będę fajnie wyglądać!

Spring ale Ci zazdroszczę. U mnie dalej pobudki w nocy:(

Vetka tak tak ja sie deklarowałam na początku ale niestety biore takie antybiotyki na gronkowca, że ledwo daje rade zajmować sie Zuzią :( Zresztą i tak mi tato dużo pomaga...Teraz jest wlasnie z nią na spacerze :)
Koncze je w srodę ale rana juz wyglada coraz lepiej. Oby sie udało i nie trzeba było jej otwierac i czyścic brrr
Obiecuję poprawe i stawie sie napewno na kolejne spotkanie :)

reklama
Spring ale Ci zazdroszczę. U mnie dalej pobudki w nocy:(

U nas to był jednorazowy "wyskok";-) Ale i tak Ania nie budzi sie tak często jak niektóre Marcjaniątka (na razie). Zauważyłam,że jak je regularnie w ciągu dnia ,co 2-3 godz. to wtedy tak ładnie przesypia noce. A jak je nieregularnie w dłuższych odstępach czasu to wtedy się budzi.

Do góry