Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no kurde nie obrazilabym sie jakby mi powiedzieli ze jest chory i mam wpasc kiedy indziej...Kilka razy tez z nim przychodzila ze smarkami...
ale wolę to niż ciągły deszcz.....
z tym ze obenie w uk od 5 lat jestesmy ale do polski na świeta smigamy....
Kupiłam Ani i Jasiowi kilka ciuszków, a dla siebie 2 swetry. Miałam w ręku piękne buty,ale niestety rozmiar 41 (mniejszych nie było). Szkoda... Ale i tak się cieszę,że coś "wyhaczyłam":-) Dobra, teraz mniej przyjemna rzecz: prasowanie
No muszę, bo jutro u Jasia w przedszkolu ma być fotograf,więc trza go jakoś ubrać na człowieka

Z rana zawiozłam Sammiego do szkoły,potem wróciłam,wrzuciłam śniadanie na żołądek i wio z Jamiem na playgroup,a co!!
Super się wybawił,znalazł sobie kolegę któremu koniecznie chciał bucika obgryźć;-) inni kładli się kolo niego na brzuchu,próbowali z nim rozmawiać a potem wszyscy razem się śmiali
Teraz jak zaśnie o 19.30 to je o 23-ciej i śpi do 7mej rano ale tak przespane nocki zdarzyły się dopiero ostatnie dwa razy wiec pluje na prawo i lewo by nie zapeszyć;-)
co do raczkowania to mój się czołga jakby kraulem płynął a jak zobaczy pilota to jakby mu się dodatkowy silniczek włączał

apistella a te pobudki z rykiem to nie przez ząbki???Ja z początku myślałam ze mój mały jest po prostu głodny,ale jego tak bardzo dziaselka bolały ze sie budził z płaczem,może i u Was jest to samoWitajcie...ja krótko i zwięźle:
- na razie mam aniołeczka (tfu tfu przez lewe ramie) może oprócz pobudek z rykiem w nocy, nie wiem o co chodzi, sie naczytałam o jakichs lekach nocnym u dzieci, wie ktoś coś na ten temat?
wczoraj i dziś