reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Frotka to co się działo to:szok::szok:
kupiłam torebke więcej nie miałam ochoty po tych kolejkach do kas i małemu pieluchomajtki bo nie idzie go ubierac w zwykłe- buntuje się:wściekła/y:

Yra gratulacje!!!!!! Super wiadomosc!! Najbardziej podoba mi sie imie Antos i Franus. Stas za bardzo podobne do Jasia ale tez piekne:)
Neska a jak bedzie u Ciebie?
Frotka chyba pomylilas mnie z Neska:)
Tabasiaa wspolczuje przyjaciolce i Tobie! Takie rzeczy nie moga pomiescic mi sie w glowie:(
Polusia kozystaj z wolnosci:) Zazdroszcze!!:)
Myszowata powodzenia!
Titka witamy!

Witajcie

Nadrobiłam Was. Dziś wróciliśmy od teściów, fajnie było. Szymon zadowolony z prezentów:)
Yra, Neska gratuluję synków!!! I cieszę się, że rosną zdrowi!
Tabasia przykro mi.

Lecę wziąć kąpiel. Jutro się odezwę. Dobrej nocy!

Yra, Neska super, gratulacje synkow !
Ramari teraz jeszcze Ty musisz poznac plec :-)

Tabasia cholera, tak mi przykro. Ucałuj przyjaciółkę.

Dzieki dziewczyny, ze mnie pocieszacie, ale ja i tak dalam mocne postanowienie i dzisiaj caly dzien trzymam sie diety. Mimo, ze mialam ochote na rzeczy zakazane... koniec.. 75 kg to duzo za duzo...

Asia duze buziaczki dla Szymcia :*

Tabasia bardzo mi przykro....

yra neska super, ze z synkami wsio ok i gratulacje!!!

myszowata powodzenia!!!

nesiaa fajny prezent sobie zrobiliscie!!!

polusia oj odpoczywaj kobitko!zazdroszcze!!!

titka witaj!

asia buziaki dla Szymka!!!

Redan coraz gorzej kaszle, biedak, ale przychodnia zamknieta, glupia zapomnialam o bank holiday dzisiaj i jutro..wwrrrrrr:wściekła/y:...tylko szpital zostaje, ale tam zazwyczaj trzeba i z 4 godziny czekac, wiec nie chce Redana na jakies inne bakterie i wirusy narazac...goraczki nie ma, daje tylko syropek i oby pomogl. W srode pierwszy dzien do zlobka i chyba nie pojdziemy...:-(.
Milego wieczorku!!!

Yra, Neska, ale fajnie :) Gratuluję chłopaków!

Tabasia, przykro mi z powodu przyjaciółki :( Jednak coś było na rzeczy z tym plamieniem...

kupiłam torebke więcej nie miałam ochoty po tych kolejkach do kas i małemu pieluchomajtki bo nie idzie go ubierac w zwykłe- buntuje się:wściekła/y:
Jakie kupiłaś te pieluchy? U nas ubieranie to istny koszmar!

reklama
Do góry