Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Film w ogóle nie smieszny (Ciacho) a ja marzyłam tylko by się już skończył bo na tych fotelach to się nie da siedzieć!!!Pozycję zmieniałam co 5 sek a kręgosłup to do tej pory boli. NIE POLECAM KINA
a i smaruję kremami z eris na rozstępy w ciąży,ale nic nie pomagają

dopiero jak zasnęlam było chyba ok bo nie wiem czy przez sen mi nie twardniał brzuch:-( ale dzisiaj jest ok:-)
Im bliżej końca tym więcej stresów. Byle do ukończenia 36tc:-)
Witam z rana:-) Was nadrobić to godzinka zjedzie na czytaniu
U mnie nocka ok raz siusiu i dalej spanie...
Jedynie wieczór miałam straszny stawial mi się brzuch co 20 min. wzięłam nospę jak mi radziłyście i nic nie przeszłodopiero jak zasnęlam było chyba ok bo nie wiem czy przez sen mi nie twardniał brzuch:-( ale dzisiaj jest ok:-)
czarnuszka mam nadzieje,że leżysz albo podjęłaś decyzję,że pójdziesz do szpitala...
patinka jak też uważam,że ciąża to ciągłe stresy o zdrowie maluszka przynajmniej u mnieIm bliżej końca tym więcej stresów. Byle do ukończenia 36tc:-)
Ja wolałabym urodzić na przełomie 37/38tc:-) napewno nie przenosić ale pewnie mi to nie zagraża wręcz odwrotnie...
Ja również witam nową marcówkę![]()

Mimo że mój suwaczek pokazuje co innego to termin mam wyznaczony na 19 marzec. Noa drugi z miesiączki na kwiecień tyle że Maluch juz wtedy musiał Być :-).
Widze że tutaj zaczynacie już tematy walentynkowe, my pewnie będziemy leżeć w domu i nawet o zwykłym spacerze możemy zapomnieć
![]()