Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do później!:-)
Poczekam do czwartku i zrobię pączki (pierwszy raz, zobaczymy co mi wyjdzie) i faworki może po prostu źle widziałNie wiem od czego to zależy- ja nigdy nie paliłam, mój M już 2 lata nie pali, a mieszkami sami. Teściowie palą, ale nigdy przy mnie, muszą być chyba jeszcze jakieś inne przyczyny... tak sobie myślę.

acha...myślałam że babcia sama mieszka...nas w pazdzierniku wygonil stamtad wujek, Karola-chrzestny, a babci syn-skurwiel.

koleżankę to bez kolejki powinien gin przyjąćufff...czuję się jak czołg albo mamucica
ledwo wylazłam z wanny po kąpieli i jeszcze o mało co się nie wywaliłam
a w ogóle depilacja zajmuje mi aktualnie 3/4 czasu kąpieli
wizytę będę mieć jednak jutro
psiapsóła zadzwoniła, że coś u niej chyba z dzidizolem nie tak :-((7 tydzień) i poprosiła, bym się zamieniła terminem, bo ona ma dopiero na jutro
lecę z nia o 15. 30, i na wszelki wypadek się wykąpałam - gdyby ginowi przyszło na myśl, że przyjmie nas obie![]()
także może obie jednak zaliczycie dziś wizytę ;-)Z tym łożyskiem to jest tak, że wiek jego jest podzielony na 3 lub 4 stopnie dojrzałości wg. skali Granumma (nie wiem, czy dobrze napisałam). Większość ciąży się ma 1 stopień, a w 3 trymestrze chyba zaczyna się starzeć czego konsekwencją jest mniejsza jego wydolność . Podobno w terminie porodu powinno osiągnąć 3 stopień dojrzałości. Kiedyś o tym czytałam ,bo byłam ciekawa co oznaczają poszczególne parametry na USG.