Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.. no chyba ze pójdę do sklepu teraz po nią a tak mi się nie chce holera no
To na pewno musi być pupsko i nóżkito mój musi być wygięty w "chińskie 8" - od dawna jest w ułożeniu główkowym (główką w dół) - wczoraj to gin potwierdził....a często się zdarza że mam jedna bulwę po lewej a drugą po prawej stronie w jednym czasie![]()
:-)Też się cieszę, że nic się więcej nie stało. Ale ciśnienie to mi z wrażenia podskoczyło chyba do 200;-) Okropnie się przestraszyłam. A chodzę powolutku i ostrożnie, a i tak musiałam wyrżnąćfiołkowa dobrze że upadłaś na kolanko i brzusi nic sie nie stałonie martw sie ja też cały czas się ślizgam aż cud że jeszcze orła nie wywinełam
ale na tych śliskich i zaśnieżonych chodnikach to o to akurat nie trudno
![]()

O matko jaki śliczny!!!witam marcóweczki
ja na momencik
my już w domku z małym ok tylko za dużo stracił na wadze musimy do poniedziałku przybrać 300g bo inaczej do szpitala ale damy rade
a oto mój synek
Niech dobrze przybiera na wadze
:-)ja tez dziś byłam na szkole rodzeniaA my dzisiaj byliśmy na zajęciach w szkole rodzenia :-)
Dzisiaj było już ostatnie spotkanie ... w sumie to szkoda jakoś tak uspokajająco na mnie te zajęcia działały
Dzisiaj była pani pediatra i dowiedziałam się, że jeszcze przed wyjściem ze szpitala musimy podać im namiary na przychodnie do której zamierzamy biegać z Maleństwami (a wszystko po to, żeby szpital wysłał karte szczepień Dzidziusia- mają na to 6 tygodni) - mnie to zaskoczyło więc pisze i Wam ;-)
Generalnie uważam, że taka szkoła rodzenia powinna być refundowana przez NFZ, mam racje? :-) :-) :-)
Nasze zajęcia to trwają i trwają:-) Ja od listopada chodzę i jeszcze nam 3 zajęcia zostały
No ja pewnie tylko na jednych zdążę byc jeszcze albo 2;-) Dzis dostaliśmy gryzak, śliniaczek, album dla dziecka do wklejania zdjęc, zapisywania dat itp, taki bombowy
książeczki iw iele róznych ulotek o szczepieniach itp;-) No i moja szkoła rodzenia kosztuje UWAGA! 100zł:-)
Raz "uczyła" nas oddychania przeponą, a polegało to na tym, że wstała i cytuję: "Ja mam takie wypracowane mięśnie przepony, że jak idzie lekarz i patrzy, która położna jest gruba, to ja wciągam brzuch i nic nie widać".

a ja sobie wcinam zapiekankę pieczarkową z salami i mozarellą,i pewnie zaraz mnie zgaga dopadnie