reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziewczynki dzieki serdeczne za zyczonka, mam nadzieje ze sie spelnia;-)

polusia torcika nie mam jest ciasto, wpadaj!!:-) a ja i tak na diecie ;-)

dopiero wyszlam z kuchni, wstawilam mieso, zaraz ziemniaczki zjemy i potem juz relaksik, pawelek spi wiec spokoj, mam troche czasu dla was:-):tak:

polusia, a zebyś wiedziała, co potem z takich dzieci wyrasta... jak idą do szkoły... czasami to az mnie zatyka z wrażenia, jak mnie dziecko pyta np. co to za goły facet wisi na krzyżu.
ok, rozumiem, może rodzice nie sa religijni, no ale takie pytanie, to jakby dziecko się w piwnicy chowało...

ionka o matko gdzie te dzieci chowane są :( u mnie u Julki w grupie jak chodziła do 4 latków to chodził chłopiec który non stop mówił do dziewczynek: o jakie ładne cielęcinki idą albo o jakie dupiate kaczuszki idą. i nic nie robił tylko dotykał dziewczynki albo po pupci albo po sikulkach. była rozmowa z ojcem tego chłopca i powiedział że przecież gdzieś musi trenować. mnie zatkało i nie wiedziałam co mam powiedzieć.

reklama
Dziewczyny ale produkujecie:) I tu i na TS:) Oj dzieje sie dzieje!
U mnie byla kolezanka z kosmetykami Mary Kay. Slyszalyscie moze o nich? Teraz czekam na nastepna. Bedziemy obgadywac nasz pomysl na biznes. Dzieciatko spi.
Karalajna 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!!!

A co do Wojtka to sie nie zgadzam. Moj kochany maz ma na imie Wojciech i jest dokladny i pracowity. Nie jest ciapa:)

Do góry