reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h ja do tej pory się uśmiecham jak sobie tylko przypomnę całą to sytuację :):)

karalajna kochana 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam :):):):)
czekamy na kawałek torciku :)

a moja Julka wyciągła tatusia na sanki, Polunia usnęła więc chwilka dla siebie -idę zrobić sobie kawunie :)

a co do imienia to Julka-podobała mi się zawsze tylko jak byłam w ciąży z nią to było już tyle Julek że chciałam aby miała tak na drugie, miała być Jagoda ale M powiedział że będzie borówka a nie Jagoda albo Jadzia będą na nią wołać. więc została Julia Jagoda. natomiast Pola tak na prawdę nie wiem dlaczego, czytałam książkę jak byłam ciąży i głóną bohaterką była właśnie Pola. spodobało mi się i mam Polę. jest Pola Rozalia - drugie bo babci mojego małża :)
a co do imion to jest tak że mówi się że np Wojtki to ciapy i tak jest bo wszystkich jakich znam to takie ciapki :)

reklama
Tadeusze porzadni i odpowiedziałni faceci:)Tomki to przeciwnie bałaganiarze i egoisci co stwierdzam na 3 bardzo bliskich osobach hehe
masz rację co do Tomków :)
Robert - techniczni aż do bólu, widzę to na przykładzie dwóch jeden i drugi wszystko sam robi.
Piotry - ciamajdy i takie ślimaki :) mam brata i kolegę z pracy i potwierdza się to :)
Julie - pyskate i rezolutne :)

Ramari bardzo ładne imie wybraliście :tak:

karalajna wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :tak: zdrówka i spełnienia marzeń

Ol dziś wyjątkowo marudna ale mamy kolejny sukces zjadła całą miseczke zupki w krzesełeczku do karmienia na siedząco bo tak to tylko chce jeść na wpół leżąco.

Ej no mialam NAJGORSZA NOC EVER!!! :wściekła/y:Ten moj maly gad od 00.30 do 3.00 nie chcial spac, nie chcial pic, tylko darl pyska:wściekła/y: nie wiem czy to te cholerne czworki, bo nie wychodza i wychodza, czy go cos innego bolalo, czy nie wiem co, bo jak go nosilismy na zmiane z M to pochwili sie uspokajal i zaczynal gadac, smiac sie. Moze po prostu nie mogl spac, nie wiem...ale teraz juz wali sobie druga drzemke, skubaniec odsypia noc.
I nie wiem co z tym mlekiem, bo do wczoraj normalnie pil w nocy jedna butle i rano ok 6 pil druga, a teraz robil pare lykow i sie darl:angry:
Jestem wypompowana:/

Witam,

Karalajna wszystkiego najcudowniejszego w dniu urodzin. Tylko pięknych chwil w życiu. Miłości, radości i spełnienia marzeń:-):-):-):-)
A i gratulacje dla Pawełka- zuch chłopak z niego!

Marcia pewnie,że Niki wiele umie! Super! Moja przez chwilę robiła pa pa i chyba zapomniała :-

Polka - 13 cm. wow ! Ale się teść zdziwi i dobrze!!!

Ccaroline- mam nadzieję, że już lepiej z kaszlem.

Mysza współczuję nocki, oby się już taka nie przytrafiła

U mnie jakoś leniwie.Obiadek się gotuje. Mąż w pracy- zmienił się mu system i teraz też będzie miał nocki :-( choć za to w dzień częściej z nami.
Mała śpi, mam nadzieję że potem ładnie zje obiadek mój niejadek.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry