reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ramari gratulacje dla Przemcia :tak:

Ionka i Madzia udanych imprezek :tak: bawcie się dobrze

Polusia oby małej szybko przeszło i noc była oki

Moja Oli dziś strasznie kombinuje z pozycji siedzącej próbuje przybrać pozycję do raczkowania czyżby jednak przymieżała się i do tego. Bo byłam pewna że raczkowanie pominiemy.
Spokojnych snów życze

ionka madzia jak tam ipmrezki?
polusia jak nocka?
Witajcie! Ależ jestem padnięta...Franko znów od ok 5.30 do 7 jęczał,popłakiwał to przez sen to się przebudzał- dziąsła ma jak balony, więc może 4 idą...nie wiem, ale to już 3 dni tak ostatnio te ranki wyglądają - porażka...Głowa mnie boli, ratuję się kawką! M szykuje się na uczelnię, a po zajęciach jedzie prosto na siatkówkę, więc idę do rodziców na obiad z Małym...U nas wciąż sypie, jak w pogodzie usłyszałam, że zima czeka nas do 10 marca to się przeraziłam...
Wczoraj M zrobił pyszną kolację - piersi z kurczaka z serem pleśniwoym i sosem śmietanowo-pieczarkowym...ser potornie słony, ale i tak było pyszne:-)A i poczytałam na kulinarnym przepisy na makaron z tuńczykiem i już mi się chce!
Miłego dzionka:-)

Cześć:) Nasa nocka przespana w całości do 7:) Myszowata najpewniej ząbki męczą Frania.Oby szybko sie przebiły.
Madzia to chyba dzisiaj robi imprezke Bartusiowi:)Ja za dwa tygodnie znowu impreza teraz synek 5latek:)
Też uwielbiam spagetti ale na diecie to samego tuńczyka mogę:)Miłego dnia:)

cc spóźnione buziaki dla Natalki :) :*

Wpadłam tylko Dzień dobry!!! powiedzieć.
U nas choroba odbija się od nas jak piłeczka pingpongowa :( na mnie się uwzieło cholerstwo jak nie wiem.

Franko zdrowy tylko te zęby coś nie mogą się przebić :( dziąsła spuchniete a one stoją.

Leżę we wannie wygrzewam nerki właśnie. Zaraz śniadanie i brak pomysłu na obiad.

Buziaki kobietki. Zajrze wieczorem bo pewnie gości będę mieć.

Milej niedzieli.
Mam nadzieje że roczki udane :)

Dzień dobry :)

polka zdrówka kochana *)

myszowata dla Ciebie energii :)

nocka koszmarna , dzień zapowiedział się koszmarnie - nie mam siły, jestem zła, niewyspana, ogólnie wszystko jest do d...
młoda się co chwilę budziła z wrzaskem, ostatni raz wstałam do niej o 5:40 a pospała do 8 rano. ale co z tego jak jazda z jedzeniem znowu jest- nie zjadła nic prawie na śniadanie - 5 łyżek kaszki, dwa łyki mleka i 4 gryzy kromeczki - po prostu w kosmos dziś ją wyślę
frotka i jak Ci się podobał film? bo ja za każdym razem jak go oglądam to płaczę :zawstydzona/y:

a właśnie prowadzę gorącą dyskusję z M na temat internetu jak jest niebepieczny dla dzieci - jakieś awatary, jakieś dziwne portale dla młodzieży - muszę to zagłębić bo moja Julka nawet się nie obejrzę a będzie nastolatką

miłej niedzieli :)

polka- czas skonczyc z pin-pongiem, oby udało sie jak najszybciej . Zdrowka.

M a kosciele, ja zdazylam umyc wlosy i doprowadzic sie do ladu. Alan mi pomagal aby suszarki sie na poczatek wystraszyl. Teraz wpadlismy do kompa - ja BB, mały oglada w drugim okienku - gumybara ;)
M mnie ostatnio zaskakuje- wiecznie chce gotowac, dzis stwierdzil ze na jutro robi fasolke po bretonsku, tylko ze on w domu tydzien a ja do pracy ;)))))) roznie moze byc po grochu ;))))

witam i ja

polka szybkiego powrotu do zdrowia :)

polusia mam nadzieję że choć dzień będzie lepszy i tego wam życzę.

u nas nocka ok, jasia właśnie położyłam bo już zmęczony powoli. a ja muszę ogarnąć ale muszę poczekać aż uśnie aby zamknąć u niego drzwi.

u nas zima na całego, a ja czekam za wiosną :))

wczoraj wygrałam 8 aukcji za 20 zł łącznie hehe, ubranka jak i dla jasia i franusia :) fajnie czasami trafić na aukcje jednej osoby gdzie jedna po drugiej kończą się w bliskim czasie. ale teraz już odwyk.

życzę miłego dzionka.

jaaa kończę 28 tydzień szok jak ten czas leci. jak mi stuknie 30 to już coraz bliżej :)

jutro wizyta zobaczymy co u franusia i jak moje łożysko.

yra to życzę aby było dobrze u Frania :) daj znać jak coś będziesz wiedziała :)

dziewczynki mam pytanie do mam co dzieciaki miały ospę- jakie objawy były? czy na początku była temperatura a potem krostki czy tylko krostki.
kurcze młoda ma temperaturę nie jakaś wysoka bo 37,5 a w uchu 38,1. ale dziś nad górną wargą pojawiła się krostka- malutka czerwona. do tego brak apetytu. nie wiem co mam już myśleć. jestem taka zła i zmęczona. poszła spać a ja idę prasować

reklama
dziękuję dziewczyny:)

Kurde u mnie jeszcze żadne nie miało ospy więc nie pomogę.

Pokłóciłam się z M. Zastanawiam się czy ktoś będzie pamiętał przyjść na tort do Oliwii :( bo bez zaproszenia może być gorzej :( mój brat za tydzień będzie już dzwonił więc z moim tatą przyjadą na pewno w przyszła niedzielę. A M.rodzina oczekuje zaproszeń co roku więc może być niemiła niespodzianka :(

Yra powodzenia jutro na wizycie !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry