reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kasia ja mam w salonie piękne firany szyte na miarę tylko teraz moje dziecko zwyczajnie mi je niszczy gryząc, ciągnąc za nie - wiec szukałam krótkich ale takich innych :) i znalazłam

a ja chyba znowu zaczynam rodzić kamienie z nerek - tak mnie napi.... że już wzięła m dwa specjalne leki na nie i nie chce przejść .

reklama
Polusia własnie hehee ale swoją drogą ładne firaneczki:):)Jak Pola ma wiecej krostek?Powinny sie pojawiać co kilka godzin jeśli ospa.Milenka nie miała gorączki przy ospie a Miłosz miał wysoką. Film tez wycisnął ze mnie łzy na końcu :)
Polka buziaki dla Oliwci:***
I u nas apetyt taki sobie rosołek zjadła ale drugiego ciutkę.

:):)to chociaż wiadomo,ze nie ospa.A dalej gorączkuje?
Tomi pojechał po drugi kotnik ,rybki sie mnożą W tym co mamy to przedszkole dla raków wielkości 1cm .Zwariuje z tym akwarystą a żebym nie krzyczała spytał jakie lody kupic hahah jakbym miała wypisane na czole ze za mna chodzą:)ale to przed @ zawsze:)

Polusiu wieczorem może dołączę do Ciebie bo kilka aukcji sie kończy z obserwowanych:)

Zajrzę wieczorem bo zaraz meczyk kosza w tv ,gra mój ukochany Turów Zgorzelec z Kotwicą Kołobrzeg a później dzieci położyć.

Ostatnia edycja:
Hej! My już w domu. Jakoś dojechałyśmy, na drogach nie jest tak źle jak myślałam. Niestety ciągle sypie. Ja odśnieżyłam podjazd a tu znów zasypane. Syzyfowa praca:( Moja gwiazda szaleje na ślimaku bujanym hihi. Babcia ją nauczyła kłaść główkę na podusię. I jak tylko ktoś jej to powie to szuka podusi i kładzie główkę słodzinka moja:)

Polusia! Jaki Ty kobito przykład dajesz uzależnionym?? Chyba zaraz wskoczę na all! chociaż od rana się wsytrzymuje! A Ty Frotka następna. Jak tu z Wami nie kupować?

A firanki fajne, ale chyba do prasowania? Ja z leniwców, kupuję gnieciuchy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry