reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa Możesz spróbować zareklamować ale powiem Ci szczerze że my jakieś dwa lata temu przymierzaliśmy się do zakupu kanapy ze skaju bo pięknie wyglądała, no i łatwa w pielęgnacji ale wszyscy komu tylko o tym wspomnieliśmy nas od tego odwodzili, usłyszałam nawet opinię że skaj 5 lat to maks jak wytrzyma bez popękania:-( no i nie kupiliśmy), mojej mamy koleżance też bardzo mocno popękała a miała też jakoś właśnie ok. 3 lat więc ja się już na pewno nie skuszę.:no:

reklama
alex a do czego jej uzywasz??

ajentka wazy idealnie, nie ma co;-)
pawelek dobija do 11 HUH:-D a musze przyznac ze czasem ma buntownika jedzeniowego;-)

apropos allegro szukam jakiejs bizuterii tzn kolczykow plus zawieszka ,ewentualnie sama zawieszka czy moze cos ostatnio nasze zakupocholiczki kupowaly i moga polecic... ;-)

na dukanie jadę, więc jest mi wręcz niezbędna.

Drogie Panie na odwyku - to mi potrzebne do kuchni, więc się nie liczy:P

a takie http://allegro.pl/swarovski-galactic-mosaic-white-opal-slub-srebro-i1459787942.html ? proste i eleganckie

Ostatnia edycja:
karalajna super, że Pawełek śmiga już ;) Mój Nini 11 kg waży :szok: a młodszy od Pawełka ... no cóż a chodzeniem się rozkręca to straci trochę kalorii :laugh2:

ajentka świetny weekend ! poza nocnymi ekscesami Marcelka ... hmmm ... poczułaś jak to niektóre z nas mają na co dzień ;-)

polusia firany na wypasie chociaż ja tak jak myszowata nie lubię i nie stosuję

alex jakieś hobby trzeba mieć :laugh2:

Miś szaleje ! od 18 do 19 spał zatem do 22/23 spokojni pobuszuje :sorry: Spacerek w takiej temp. że aż sama uciekałam :szok: Zmykam ogarniać kuchnię po zabawach Antoniego.

Miłego wieczorku Ladies ;*

nesiaa generalnie gwarancja jest 24 miesiące:-(, chyba że na dany produkt producent daje specjalną- dłuższą gwarancję
Polusia ja się już przez te Twoje firanki nakręciłam i tez muszę sobie coś wybrać:-) A co tam:-)
Dobrze, że małej zniknęły krostki:-)
Ajentka to super, ze wyjazd się udał:-) A Marcelek pewnie chciał Was troszkę rozruszać i nocną imprezę zrobić:-)

Moja mała śpi. Ostatnio bardzo ładnie usypia. Oby tak dalej:-) No gdyby jeszcze z jedzonkiem nieco lepiej było...

Ja się żegnam na dziś. Dobrej nocki dla Was i waszych dzieciaczków:-)

dobry wieczór!!!
Oliwka dziękuje za życzenia. Apropo urodzin napisz na TS jak ochłone. Z M. kłótni ciąg dalszy, gorzkie słowa usłyszałam ... Ale to może kiedyś na ts. Nie chce się zalic, bo i tak mam wrażenie że ciągle o sobie gadam.
Franko po antybiotyku mimo probiotyku dostał afte :( Ale apetyt jest więc aż tak mu nie doskwiera. U nas jest też duży apetyt ale waga mała. Dziś był bardzo grzeczny mój Franko, on taki indywidualista. Bawi się sam,je sam, zasypia sam :)

Oliwka zadowolona z prezentów. Wiktor był zazdrosny cały dzień :( bo jej święto. I on się nie liczy :(
Mama się nie wykazała z tortem bo chora :( i tak szybko szybko wymyśliłam że przełoże biszkopt masą sernikowa na zimno, posmarowałam nią boki. Na wierzch dałam galaretkę i brzegi tortu polałam czekoladą :) wyszło pyszne. Oliwia stwierdziła że jak taka wielka delicja z ptasim mleczkiem:) na urodziny dla koleżanek będzie jakiś super tort Hannah Montana :)

Dzieciaki śpią. Ja na bb. M.patrzy na tv obrażony ...

Oj Wy moje zakupoholiczki :) Odwyk Wam nie pomoże :) hi hi

nesiaa spróbuj reklamować, my szukamy czegoś ostatnio właśnie takiego. Wszędzie nam polecają skórę ekologiczna żeby niby się nie niszczy i przy dzieciach super na lata, więc coś nie tak.

Polka Ty mnie nie denerwuj z tym gadaniem że tylko o sobie - kochana Ts jest po to aby gadać am o sobie jak masz problem albo chcesz się wygadać - pisz po to jesteśmy a wysłuchać i może coś doradzić

nesiaa jha bym nie odpuściła tylko reklamowała - nic to nie kosztuje a może się da :)

reklama
Ajentka super,ze wyjazd sie udał.Marcelek tez chciał odmiany i troszke pobrykał nocami:):)
Polka dokładnie po to mamy siebie i TS:)Zawsze lżej spać jak sie zrzuci z garba.
Ja mam i firanki ale krótkie u dzieci w pokojach a rolety rzymskie w części kuchenno salonowej.W jednym pokoju była roleta bambusowa ale ściągnełam i do zacieniania na balkon zamocujemy wiosną.Też nie lubie prasowac ,jedną mam taką firankę z szyfonu z cekinkami ,niestety w tym mieszkaniu nigdzie nie pasuje. Poczytam jeszcze i dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry