reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Milenke wczoraj zwazyłam 10kg w ciuszkach .A dziadkowie mówia,że pyza sie robi ,ja nie widze tego.Synek za to skóra i kosci i wazy 23,4 przy wzroście122 chudzinka taka same kosteczki:( Pamiętam że mój brat do pierwszej klasy szedł ważył 20kg.Młoda spi a ja kawka :)

hej hej,
ale u Was zimno! u nas +8 ;-) no ale pochmurno i pewnie zaraz zacznie lać, więc nie ma co zazdrościć.
u nas nocka z koszmarami... Ol 3 razy budziła się z mega płaczem, ewidentnie coś się jej śniło. i od 4ej spała z nami, bo ja już skapitulowałam. teraz łazi z pchaczem. o i poszła wywalać moje książki z półki.

e-kord pieknie dziękujemy za życzenia! największe zainteresowanie oczywiście wzbudził kotylion :-D

e: Ol na golaska waży 8590 :-)

Witam się!
Niunia już drzemkuje a ja zabieram się za obiad. Nocka w miarę. Pobudka kilka minut po 7. ZA oknem biało i mroźno, nie wiem czy wyjdziemy na spacerek. Zrobiłam porządek w Oli szafie i cała torba małych ciuszków czeka na wyniesienie na strych.
Monia moim zdaniem waży w sam raz, bo za dużo też nie dobrze.
Polusia gratulujemy nowych nabytków w uzębieniu Poleńki:) I dobrze, że przyczyna temp. wyjaśniona.
Ionka super, że impreza udana. Mam nadzieję, że u Madzi też:)
Miłego dnia!

hej,
U nas tez jakis masakryczny mroz, wlasnie wyjrzalam przez okno, a tam babka w dzieckiem w na spacerze: ono zabunkrowane w wozku a ona ubrana jakby byla na biegunie:szok: znaczy sie musi niezle pizdz..c . nie wiem czy wychodzic czy nie z Franiem, moze pojde tylko do ogrodu bo tam slonce swieci.
monia moj wazy 10 kg chyba od grudnia i tak trzyma, ale ostatnio niewiele je.

Ja z kolei inny mam problem: nie moge tego malego szkraba wywalic z naszego lozka, nie chce spac w lozeczku, nie chce sam zasypiac, no normalnie popsulo mi sie dziecko:angry: Co go odloze do lozeczka to darcie paszczy. Oczywiscie w dzien tez nie spi w lozeczku. Macie jakies pomysly jak go znow przekonac do lozeczka????

Ja sie witam i nadrabiam zaległości

W sb mielismy imprezke rodzinna w domu, mam takie zakwasy od tańczenia, ze szok. A w nd zdychalismy cały dzien ,tylko krotki spacerek bo zimno..dzis tylko przejdziemy sie w koło domu i koniec -14!! a na 17 ginekolog brrrr...

Witajcie!

ionka super, ze impreza udana!

polusia gratulacje zabkow, i dobrze, ze goraczka przeszla...

ja juz z waga sie tez nie przejmuje...ostatnio jak mi kg schudl, to teraz juz to przybral z powrotem, i wlasnie duzo zalezy jak rodzice waza, jak Mazia mala, to i Jas maly...;) ja duza to i Redan bedzie spory pewnie..oczywiscie sa i wyjatki od reguly...

My wczoraj bylismy na 5 urodzinach i znajomych M...Mlody byl zachwycony-tylu dzieciakow sie nim interesowalo...przedszkole juz go wprawilo...a zarcie bylo przepyszne (tureckie), nie wspomne o slodkosciach, niestety nie moglam odmowic, i tak by mi pewnie nalozyli ;)

Milego poniedzialku!

reklama
Witajcie Kochane:)

Też powinnam się zapisać na odwyk od allegro;) Zaczęłam robić powoli zakupy dla Młodej:) Trochę ciuszków już kupiłam, teraz szukam podwójnego wózka.
Wczoraj byliśmy u znajomych w Gliwicach. Rok się nie widzieliśmy. Fajnie było:)
Poczytam, co u Was słychać, póki Szymcio śpi.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry