reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witajcie

nie bylo mnie weekend, bylismy u rodzicow, przywiozlam zapas mieska ze świeżo ubitej świnki :)

Krzysio ma kolejnego ząbka własnie dzis zauwazylam ze gorna dwojka się przebila, wiec to juz 3 ząbek

no i mamy kolejny problem, nasza niania dostala staz w biurze tlumaczen, no i bedzie do konca kwietnia, wiec czeka nas poszukiwanie opiekunki, dobrze ze 1,5 miesiąca mamy to sie uda znalezc kogos odpowiedniego

mam nadzieje ze u was wszystko dobrze, bo nie mam jak was nadrobic, od jutra postaram sie na bieżąco w miare was podczytywac

Uciekam bo moja niuńka śpi już od 19, więc wróżę wczesną pobudkę. Nie wiem czy zasnę, mam taki mętlik w głowie. Dobranoc!

Witajcie:-)

Znowu nie było mnie dwa dni i bardzo się stęskniłam. Zaraz nadrabiam zaległości.

k_aralajna super,że uroczystość się udała. Ja już prawie 5 lat po ślubie a na wspomnienie zawsze łezka w oku się kręci:-)
Witaj Kalisa :-)

karalajna, az swoje zdjęcia obejrzałam sprzed dwóch lat ;-) ale mój M. się zmieeeeniiiił ;-) ja też, a niech to ;-)

Olcia śpi, a ja się relaksuję.

Karalajna super wspomnienia będa:)
Milenka spi ładnie mimo dolnej trójki. Za to moje starsze dziecko znowu spi niespokojnie:(Nie mam pojęcia co mu jest:(Martwi mnie to:(Ide do niego .Spokojnej nocki

reklama
yra245 super że Jasiu już lepiej :tak:, no i trzymam kciuki za teścia będzie dobrze

polusia super kuchnia a roślinki piękne, u mnie to tylko kaktusy bo reszte bym zasuszyła :zawstydzona/y:

kalisa moja Oli nie płacze na widok obcych tylko jeżeli okazują jej obojętność a jeżeli chcą się z nią spouchwalać, podejść, wziąść na ręce to od razu podkowa i krzyk, ale po kilkunastu minutach się przyzwyczaja :tak:

Do góry