reklama
Dobre, ale się uśmiałam

A co do brzuszka, to ja też czasami tak mam że na dole poniżej pępka mam wypukłe a nad pępkiem płaskie, ale ja myślę że to właśnie ułożenie dzidziusia. Wiec nie nakręcam się tym bardziej że na wizycie lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.
Dobra kochane będę się z wami żegnać idę sobie coś pooglądać w telewizji no i później spać. Zastanawiam się też czy czegoś nie zjeść bo mam straszną ochotę na coś tylko problem w tym, że nie wiem na co.:-(Dobranoc i do jutra. Buziaki

A co do brzuszka, to ja też czasami tak mam że na dole poniżej pępka mam wypukłe a nad pępkiem płaskie, ale ja myślę że to właśnie ułożenie dzidziusia. Wiec nie nakręcam się tym bardziej że na wizycie lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.
Dobra kochane będę się z wami żegnać idę sobie coś pooglądać w telewizji no i później spać. Zastanawiam się też czy czegoś nie zjeść bo mam straszną ochotę na coś tylko problem w tym, że nie wiem na co.:-(Dobranoc i do jutra. Buziaki
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny mam taka zgage, ze zaraz zglupieje. Przez caly dzien mnie meczy. Nawet Rennie nie pomaga na dluzsza mete.
Chyba napije sie mleka. grrr
Chyba napije sie mleka. grrr

My raczej tez zdecydujemy sie na ten sam wozekWczoraj zdecydowaliśmy co do łóżeczka - firmy Gluck Pawełek z szufladą ciemny brąz- mam nadzieję, że już się mi nie zmieni!
Wózek to na 90% X-Lander X-A Troszkę ciężki i po złożeniu dużo miejsca zajmuje, ale ma duże koła - a my blisko lasu mieszkamy:-)
ja sie zgadzam z Czarnuszką, ogolnie olewam wszystkie przesądy, ale w tym jednym przypadku zrobilabym wyjątek i odmowila bycia chrzestną, a ciężarnej nie proponowałabym zeby byla chrzestną mojego dziecka, moja kuzynka wziela kolezanke, ktora byla w ciązy za chrzestną i urodzila jej sie coreczka i miala problemy ze zdrowkiem cos z nerkami nawet jakąs operacje miala z tego co slyszalam, takze czasem lepiej nie kusic losu- wiesz co mycha..... ja tez mialam byc chrzestna od synka mojej siosry...ale zrezygnowalam....bo duuuzo ludzi mi mowilo ze potem cos sie stalo z ich dziecmi.....wiesz ja nie wierze w zabobony...ale pod tym wzgledem wolalam nie ryzykowac....na internecie przeczytałam baaardzo duzo przypadków....nawet u mojego taty w rodzinie byla sytuacja ze dziecko sie urodzilo martwe matce , ktora byla chrzesta od innego dziecka....
a ja jedyne na co ostatnio mialam czas wieczorami to tylko was doczytac, dzisiaj bylam u fryzjera
zaraz wejde na wątek kulinarny i napisze przepis na moją wersję lazanii, bo któras z was chciała, ale nie pamietam juz kto
marela
Podwójna marcóweczka ;)
czesc dziewczynki
, ja dzis na chwile bo padam ze zmeczenia, nie znoszę piątków , niby jutro wolne ale końcówke tygodnia mam w pracy okropną , i tak co tydzien, normalnie mam dość , ale już niedlugo , chyba nie dałabym rady pracować dłużej, psychicznie wymiękam ;(,
A i jeszcze dziś Barbary- koleżąnki w prcy imieniny- ona nietypowo przyniołsa zamiast ciasta itp chleb, smalec swojeskiej roboty , orzechy laskowe , sałatke śledziową - kobitka super kucharka i nie dało się nie skusić, a teraz żąłuje bo mi ciężko na zołądku ;( , jak to sie mowi Polak mądry po szkodzie ;( a wszyscy mówili - jedz teraz tylko Tobie wolno tyć, ale przesadziłam .
spadam spać , spokojnej nocki
A i jeszcze dziś Barbary- koleżąnki w prcy imieniny- ona nietypowo przyniołsa zamiast ciasta itp chleb, smalec swojeskiej roboty , orzechy laskowe , sałatke śledziową - kobitka super kucharka i nie dało się nie skusić, a teraz żąłuje bo mi ciężko na zołądku ;( , jak to sie mowi Polak mądry po szkodzie ;( a wszyscy mówili - jedz teraz tylko Tobie wolno tyć, ale przesadziłam .

spadam spać , spokojnej nocki
witam sie wieczorem
jestem zmeczona niby pracowalam tylko 4 godzinki ale to lazenie swoje robi :/
O zgadze juz nie moge jak to boliiiiiiiii pieczeeeeeee paliiiiiiiiii obojetnie co zjem pali i pali pije mleko litrami i pomaga juz nawet w pracy mam w lodowce na wszelki wypadek zimne mleczko
M wlasnie przygotowywuje salate i bede wcinac mam nadzieje ze juz nie bedzie zgagi
Pecherz mam caly czas pelny :/ i wszystko mnie boli ale jak czuje moja myszke to zapomniam o tych wszystkich dolegliwosciach
)aby do marca
O zgadze juz nie moge jak to boliiiiiiiii pieczeeeeeee paliiiiiiiiii obojetnie co zjem pali i pali pije mleko litrami i pomaga juz nawet w pracy mam w lodowce na wszelki wypadek zimne mleczko
M wlasnie przygotowywuje salate i bede wcinac mam nadzieje ze juz nie bedzie zgagi
Pecherz mam caly czas pelny :/ i wszystko mnie boli ale jak czuje moja myszke to zapomniam o tych wszystkich dolegliwosciach
reklama