reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dobre, ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D
A co do brzuszka, to ja też czasami tak mam że na dole poniżej pępka mam wypukłe a nad pępkiem płaskie, ale ja myślę że to właśnie ułożenie dzidziusia. Wiec nie nakręcam się tym bardziej że na wizycie lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.
Dobra kochane będę się z wami żegnać idę sobie coś pooglądać w telewizji no i później spać. Zastanawiam się też czy czegoś nie zjeść bo mam straszną ochotę na coś tylko problem w tym, że nie wiem na co.:-(Dobranoc i do jutra. Buziaki

Hej

a moj maz oglada mecz na dole , chyba Legi i chyba im nie idzie bo klnie cos sam do siebie ;-) ale z krokodylem dobre :)

u nas ok, moja Mala tez urzadza jakies akrobacje, Bartek byl spokojnieszy zdecydowanie.

Wczoraj zdecydowaliśmy co do łóżeczka - firmy Gluck Pawełek z szufladą ciemny brąz- mam nadzieję, że już się mi nie zmieni!
Wózek to na 90% X-Lander X-A Troszkę ciężki i po złożeniu dużo miejsca zajmuje, ale ma duże koła - a my blisko lasu mieszkamy:-)
My raczej tez zdecydujemy sie na ten sam wozek :)
- wiesz co mycha..... ja tez mialam byc chrzestna od synka mojej siosry...ale zrezygnowalam....bo duuuzo ludzi mi mowilo ze potem cos sie stalo z ich dziecmi.....wiesz ja nie wierze w zabobony...ale pod tym wzgledem wolalam nie ryzykowac....na internecie przeczytałam baaardzo duzo przypadków....nawet u mojego taty w rodzinie byla sytuacja ze dziecko sie urodzilo martwe matce , ktora byla chrzesta od innego dziecka....
ja sie zgadzam z Czarnuszką, ogolnie olewam wszystkie przesądy, ale w tym jednym przypadku zrobilabym wyjątek i odmowila bycia chrzestną, a ciężarnej nie proponowałabym zeby byla chrzestną mojego dziecka, moja kuzynka wziela kolezanke, ktora byla w ciązy za chrzestną i urodzila jej sie coreczka i miala problemy ze zdrowkiem cos z nerkami nawet jakąs operacje miala z tego co slyszalam, takze czasem lepiej nie kusic losu

a ja jedyne na co ostatnio mialam czas wieczorami to tylko was doczytac, dzisiaj bylam u fryzjera :) a potem z mamą bylysmy na zakupach i dla Krzysia kupilysmy taki fajny kocyk, taki milusi, dwa ręczniki takie z kapturkiem, kaftaniki, spioszki, czapeczki, skarpetki i buciki, kupilysmy tez kombinezonik taki niezbyt mocno gruby bo na koniec marca bede musiala z malym jakos wyjsc z tego szpitala i nie wiadomo w co go ubrac, tak to juz bedzie ten kombinezonik :)
zaraz wejde na wątek kulinarny i napisze przepis na moją wersję lazanii, bo któras z was chciała, ale nie pamietam juz kto

czesc dziewczynki;) , ja dzis na chwile bo padam ze zmeczenia, nie znoszę piątków , niby jutro wolne ale końcówke tygodnia mam w pracy okropną , i tak co tydzien, normalnie mam dość , ale już niedlugo , chyba nie dałabym rady pracować dłużej, psychicznie wymiękam ;(,
A i jeszcze dziś Barbary- koleżąnki w prcy imieniny- ona nietypowo przyniołsa zamiast ciasta itp chleb, smalec swojeskiej roboty , orzechy laskowe , sałatke śledziową - kobitka super kucharka i nie dało się nie skusić, a teraz żąłuje bo mi ciężko na zołądku ;( , jak to sie mowi Polak mądry po szkodzie ;( a wszyscy mówili - jedz teraz tylko Tobie wolno tyć, ale przesadziłam . :szok:
spadam spać , spokojnej nocki

witam sie wieczorem :) jestem zmeczona niby pracowalam tylko 4 godzinki ale to lazenie swoje robi :/
O zgadze juz nie moge jak to boliiiiiiiii pieczeeeeeee paliiiiiiiiii obojetnie co zjem pali i pali pije mleko litrami i pomaga juz nawet w pracy mam w lodowce na wszelki wypadek zimne mleczko :)
M wlasnie przygotowywuje salate i bede wcinac mam nadzieje ze juz nie bedzie zgagi :)
Pecherz mam caly czas pelny :/ i wszystko mnie boli ale jak czuje moja myszke to zapomniam o tych wszystkich dolegliwosciach :))aby do marca

reklama
Do góry