Dzień doberek!!!!!!!!!!!!
Ja dziś chyba pierwsza.....jak zwykle mlody nas obudzil wielkim krzykie nie wiadomo o co

no ale cóż....tez jestem zdania ze wyśpie sie chyba na emeryturze hehe....
I wiecie co...doszlismy do wniosku, ze pomieszkamy jeszcze rok chyba z tesciami....moze wytrzymam....no i zaczniemy budowe swojego...a do tego czasu bedziemy kompletowac meble itp......chyba ze predzej czy pozniej nie wytrzymam ...no ale to mam prawko

juz teraz i moge se jezdzic!!!!!!!!!!!!!.....
No i Laski pamietacie na co sie umawialysmy..... te ktpre mieszkaja blisko wrocławia jadą na spotkanko do Wrocka
Wogóle Maz chce mi kupic auto.....

tzn nie jakiegos mercedesa tylko jakiegos takiego o zebm se mogla narazie jezdzic i sie przyzwyczajac.....
Wczoraj mialam jakis dzien odpoczywania... i denerwowania....mlody nie chcial spac i tak mnie denerwowal ze az płakałam z nerwów...
Maz mi wczoraj kupil ( na Mikolaja) cisnieniomierz no i na szczescie jak mierze to nie mam taiego wysokiego ciesnienia....
Ide jakies sniadanko robic mlodemu i sobie....K jeszcze spi..jak zwykle kiedy ma wolne....
A wogole

nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!1
tesc mi dał 1200 zł za to ze zdałam prawko za pierwszym razem...

szooooooooook jak niewiem...no ale oczywiscie z K ich nie wzielismy to on mi je wrzucił do torebki i potem poszlam je odniesc no ale uparli sie ze mam je wziac....

sami nie maja a mi daja jeszcze....
wsumie u nich w rodzinie nikt za 1 razem nie zdał.... hehe a tesc chyba se przypomnial jak kiedys gadal moim rodzicom ze ja se nie nadaje do prowadzenia samochodu...tylko do ciagnika hehe i to chyba na przeprosiny...
No cóz za to sie kupi szafe.... zeby urządzic pokoj...nasz....
Dobra ale sie rozpisalam....sniadanie miałam iśc robic hehe...
Miłego Dnia Brzucholce....
:-)