reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kamikaa to i tak bardzo dlugo pracujesz

Ja bym nie dala rady pracowac juz, tak mnie boli kregoslup po godzienie siedzenia bez ruchy ze slabo mi sie robi. A w pracy 8/9 godz przed kompem. No chyba ze bym sobie jakas chodzona prace znalazla , najlepiej sie czuje jak chodze ;-)

Dzień doberek!!!!!!!!!!!!
Ja dziś chyba pierwsza.....jak zwykle mlody nas obudzil wielkim krzykie nie wiadomo o co :eek: no ale cóż....tez jestem zdania ze wyśpie sie chyba na emeryturze hehe....

I wiecie co...doszlismy do wniosku, ze pomieszkamy jeszcze rok chyba z tesciami....moze wytrzymam....no i zaczniemy budowe swojego...a do tego czasu bedziemy kompletowac meble itp......chyba ze predzej czy pozniej nie wytrzymam ...no ale to mam prawko :-D juz teraz i moge se jezdzic!!!!!!!!!!!!!.....

No i Laski pamietacie na co sie umawialysmy..... te ktpre mieszkaja blisko wrocławia jadą na spotkanko do Wrocka :-D

Wogóle Maz chce mi kupic auto.....:shocked2::szok:tzn nie jakiegos mercedesa tylko jakiegos takiego o zebm se mogla narazie jezdzic i sie przyzwyczajac.....

Wczoraj mialam jakis dzien odpoczywania... i denerwowania....mlody nie chcial spac i tak mnie denerwowal ze az płakałam z nerwów...
Maz mi wczoraj kupil ( na Mikolaja) cisnieniomierz no i na szczescie jak mierze to nie mam taiego wysokiego ciesnienia....
Ide jakies sniadanko robic mlodemu i sobie....K jeszcze spi..jak zwykle kiedy ma wolne....
A wogole:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!1
tesc mi dał 1200 zł za to ze zdałam prawko za pierwszym razem...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: szooooooooook jak niewiem...no ale oczywiscie z K ich nie wzielismy to on mi je wrzucił do torebki i potem poszlam je odniesc no ale uparli sie ze mam je wziac....:eek:sami nie maja a mi daja jeszcze....
wsumie u nich w rodzinie nikt za 1 razem nie zdał.... hehe a tesc chyba se przypomnial jak kiedys gadal moim rodzicom ze ja se nie nadaje do prowadzenia samochodu...tylko do ciagnika hehe i to chyba na przeprosiny...

No cóz za to sie kupi szafe.... zeby urządzic pokoj...nasz....

Dobra ale sie rozpisalam....sniadanie miałam iśc robic hehe...
Miłego Dnia Brzucholce....

:-)

Witam się również ja .
Ale pustki!!!:szok::szok:Śpią dziewczyny.
Ja też nie mam za bardzo weny do pisania.

Dzisiaj te okropne zakupy:wściekła/y:

Czarnuszka no to ładnie Cię zaskoczył teść :shocked2::shocked2:

czarnuszka pamiętamy o Wro:-D:-D:-D:-D

proszę, ile niespodzianek, Mikołaj przyszedł do ciebie wcześniej
nawet teść miły - jednak nie można ludzi skreślać na wieki:-):-)

wczoraj zrobiłam spagetti z mięsem (wiem, że był piątek, ale dzidziol chciał) i dostałam po raz pierwszy w życiu zgagi:eek:, przedziwne uczucie:sorry:
dzisiaj ciąg dalszy sprzątania w szafach, ale póki co jemy śniadanko i oglądamy dzień dobry tvn

w ogóle wczoraj z M zobiliśmy sobie wieczór filmowy - fajnie było:cool2:

To ja chyba 3 się witam,
Z M nie jest tak najgorzej, szyja go tylko bardzo boli, i chodzi w kołnierzu, ale i tak całe szczęście że tak to się skończyło, uffff
jedziemy dziś oglądać ostatecznie mieszkania, i może podejmiemy jakoś decyzję w końcu:confused2:

To ja chyba 3 się witam,
Z M nie jest tak najgorzej, szyja go tylko bardzo boli, i chodzi w kołnierzu, ale i tak całe szczęście że tak to się skończyło, uffff
jedziemy dziś oglądać ostatecznie mieszkania, i może podejmiemy jakoś decyzję w końcu:confused2:

cieszę się, że wszystko w porządku:-)

powodzenia w oglądaniu mieszkań:tak:

Również witam :) my po śniadanku z moim bąblem :) Na podwórku słoneczka brak, ale na zakupy trzeba się wybrać i w końcu muszę się zapisać do fryzjera, po za tym idziemy pooglądać sztuczne choinki.

Dzisiaj mam smaka na barszczyk czerwony, wczoraj kupiłam buraczki, a do tego paszteciki z ciasta francuskiego, a drugie danie mam już gotowe, pulpeciki :)

Mag007 skoro dzidzia w brzuszku była głodna musiałaś ją nakarmić, hehe a co do zgagi mnie dziś dopadła od rana, ale na szczęście po śniadanku prawie zniknęła, bo aż miałam odruchy wymiotne.
Czarnuszka widzisz jakiego masz teścia super :) może nie jest taki zły.
Marti8 Ja również życzę powodzenia i szybkiego powrotu do formy dla męża.

reklama
Do góry