reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

CZARNUSZKA-no kto by pomyślał,że taki gest będą mieć:)
Ja zakupy już zrobiłam,w domku ogarnęłam i teraz czekam na gości.Dzień zapowiada się leniwie i spokojnie.Miłego zatem dnia życzę marcóweczkom.

reklama
Zapomiałam się pochwalić, ze dziś zaczynamy szkołę rodzenia:-):-) Ciekawe jak będzie...już nie mogę sie doczekać:-D
A my na mikołajki zamóliśmy sobie narzutę na łóżko do sypilani, którego jeszcze nie mamy-tak na zachętę żeby po salonie zacząć robić sypilanie wraz z pokoikem dla naszej niuni :rofl2:

Witam się i ja:blink:
Ja dzisiaj pospałam do dziewiątej, ale jakieś ciężkie sny znowu miałam i jestem jakaś wypluta po tej nocy:eek: Wieczorem przyszli do nas kumpela z mężem, także posiedzieliśmy prawie do 11 w nocy i gadaliśmy. Było bardzo miło, a ja wogóle nie czułam zmęczenia, gdzie przecież u mnie 21 a ja już w łóżku:szok: No ale jak jest dobre towarzystwo, to się człowiek zapomina o zmęczeniu:tak:

czarnuszka no to pewnie miałaś niezłego szoka jak teść z tą kasą wyskoczył hehe;-) Ja ostatnio też przeżyłam szoka jak teście powiedzieli, że zasponsorują mojemu Ł kurs za tysiac zł.:szok: No ale to dla ich syna, a nie dla mnie;-) Żeby mi dać taką gotówkę, to musieliby chyba jakieś pranie mózgu odbyć hehe. Także czarnuszka doceń swojego teścia;-) bo mój to nawet kwiatka mi nie dał czy czekolady jak miałam urodziny:-p

Ja też już po małych zakupkach, przy okazji kupiłam dla Ł rózgę i czekoladkę, zeby mu wsadzić pod poduchę w nocy:-p a i sobie też kupiłam świąteczną czekoladkę, bo mój Ł to nawet nie wpadnie na to, zeby mi jakiś drobiazg na mikołajki kupić, więc sama musiałam o sobie pomyśleć hehe;-);-)

U mnie na obiad naleśniki z wczoraj, a na kolację zrobię potrawkę z kurczaka. Zrobiłabym ją na obiad, ale wtedy Ł nie bedzie chciał naleśników, więc trzeba zrobić tak, zeby sie nic nie zmarnowało;-)

Co do uroseptu, to ja go biorę różnie, w zależności jak tam się czuję. Jak jest dobrze to biorę 1 tabl. na dzień, a jak gorzej to 3 tabl.

Dzisiaj te okropne zakupy:wściekła/y:

ej no, przecież to naprawdę przyjemne :-D

I wiecie co...doszlismy do wniosku, ze pomieszkamy jeszcze rok chyba z tesciami....moze wytrzymam....no i zaczniemy budowe swojego...a do tego czasu bedziemy kompletowac meble itp......chyba ze predzej czy pozniej nie wytrzymam ...no ale to mam prawko :-D juz teraz i moge se jezdzic!!!!!!!!!!!!!.....
...
...
...
tesc mi dał 1200 zł za to ze zdałam prawko za pierwszym razem...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no to powodzenia z teściami :-)
i Mikołaj wcześniej przyszedł, miło :tak:
ale Czarnuszka, z tym domem własnym to naprawdę skomplikowana sprawa, wiem, co mówię, bo my właśnie budujemy...
to dobra rada: meble zostaw na sam koniec, bo to najmniejszy problem ;-)

Z M nie jest tak najgorzej, szyja go tylko bardzo boli, i chodzi w kołnierzu, ale i tak całe szczęście że tak to się skończyło, uffff

spoko, za parę dni będzie jak nowy :-) :tak:
zdrowia życzę! :-)

mam plan iść na zakupy, jestem na zwolnieniu do środy, mam nadzieję, że nikogo z pracy nie spotkam! no normalnie zawsze mam stresa :eek:
chcę iść kupić jakiś ciuszek sobie :-) i coś dzidzi pewnie wpadnie :-)

No i Laski pamietacie na co sie umawialysmy..... te ktpre mieszkaja blisko wrocławia jadą na spotkanko do Wrocka :-D

Wogóle Maz chce mi kupic auto.....:shocked2::szok:tzn nie jakiegos mercedesa tylko jakiegos takiego o zebm se mogla narazie jezdzic i sie przyzwyczajac.....
:-)
czarnuszka88 mnie wrocław jak najbardziej odpowiada :-D daleko nie mam heh
A z tym autem to bardzo dobry pomysł, bo prawda jest taka, że tylko jezdzac własnym autkiem człowiek sie nauczy jezdzic. najlepiej małe i takie co nie bedzie płaczu jak sie porysuje ;-)

hej kochane moje ;-)

taki śpioch się ze mnei zrobił że masakra ;-) obudziłam się o 8 jak mąż wychodził do pracy później głowa do poduszki i obudziłam się przed chwilką kiedy mąż napisa że już wraca z pracy haha :-D:-D fajnie przynajmniej te kilka godzin sama nie byłam, no i mam czas na forum żeby mąż nie jęczał ze siedze całymid niami ;-)

czarnuszka gratuluje zdania prawka!!!!! a gest tescia dziwny hehe :) ale jak kazał wziąć to zawsze się przydadzą pieniążki :)

widze że spotkanko organizujecie , ale fajnie :tak: jak wpadna do kawiarni takie brzuchatki to kelnerki nie beda wiedziec co proponować hehe :-)

w ogole chciałam się pochwalić no może nie pochwalić ale... odpisali mi z fundacji "rodzić po ludzku" i : napisali mi ze smiało moge pisac oskarzenie do dyrekcji szpitala że mi nie dali znieczulenia ogólnego przy wyłyżeczkowaniu bo to według przepisów robi się "z", a co do zaniedbań prosili o wyniki i dokladniejsze opisanie sytuacji :-) wiec ciesze się ze w koncu sie odezwali, bo obiecałam sobie i Antosiowi , że nei zostawie tego tak o i bede walczyć o to zeby nikogo nie spotkala taka sama krzywda. moze nie moja skarga to zmieni ale jak ktos inny bedzie tez pisal to moze w koncu lekarze sie obudza. takze no chcialam poinformowac ze moich dzialan dochodzeniowych nie zaprzestalam i walcze i walcze ciągle :tak:

pewnie tutaj mało w weeknd si ebedzie działo ale wszystkim marcóweczką zycze udanego weekendu :tak: buziaczki

reklama
missiiss- tak trzymaj! :tak:
jak Ty zwrócisz uwagę, potem jeszcze ktoś, jak się kobiety w szpitalach traktuje, to może coś się na lepsze zmieni! oby!

Do góry