reklama
ja rafaello robie z -pieczeniem ;-)zreszta jak wszystkie ciasta
dzięki za przepis:-) ja mam też z biszkoptem przepis, ale twój chyba bardziej przypomina rafaello:-) Powiedz mi kochana co to znaczy rozpuścić czekoladęw kąpieli wodnej??? Pewnie powinnam to wiedzieć

hej
ja dzis troche ponarzekam
mam generalnie wszystkiego dosc, jakas mnie ciazowo hormonowa wscieklina na swiat ogarnela ;-)
wszystko mnie doprowadza do szalu a ten moj zajebisty maz przede wszystkim
na dodatek , jakby bylo malo, dopadla mnie chyba jakas alergia, od jakiegos czasu mam katar, wieczorem , rano , w dzien nie , pieka mnie oczy, kicham, szlak by to trafil a nie wywroze sobie z kart na co to moze byc
dzis zamowilam faceta co ma uprac wszystkie dywany i tapicerke lozek , oddalam posciel do prania, mamy sporo dywanow takich welniakow, moze to kurz ? teraz sie tak nie wietrzy mieszkan, na dodatek kaloryfry grzeja a ciaza sama powoduje wieksza wrazliwosc, zobaczymy czy to cos mi pomoze , masakra jakas
ide sobie paczka zjesc na poprawienie humoru :-)
ja dzis troche ponarzekam
mam generalnie wszystkiego dosc, jakas mnie ciazowo hormonowa wscieklina na swiat ogarnela ;-)
wszystko mnie doprowadza do szalu a ten moj zajebisty maz przede wszystkim
na dodatek , jakby bylo malo, dopadla mnie chyba jakas alergia, od jakiegos czasu mam katar, wieczorem , rano , w dzien nie , pieka mnie oczy, kicham, szlak by to trafil a nie wywroze sobie z kart na co to moze byc
dzis zamowilam faceta co ma uprac wszystkie dywany i tapicerke lozek , oddalam posciel do prania, mamy sporo dywanow takich welniakow, moze to kurz ? teraz sie tak nie wietrzy mieszkan, na dodatek kaloryfry grzeja a ciaza sama powoduje wieksza wrazliwosc, zobaczymy czy to cos mi pomoze , masakra jakas
ide sobie paczka zjesc na poprawienie humoru :-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
MMMMMMMNNNNIIIIIAAAAAMMMM rafaello!!!!!!!!!
Ccaroline85- to wrzuc swój przepis bez pieczenia na watek o kulinariach to i ja sie skusze zrobic....bo uwielbiam rafaeeeelllllooooooo......co prawda K nie za bardzo przepada za slodkosciami zreszta Sebus to po kims ma no ale zjem sama
)) i pękne hehehe i Krystiankowi przybedzie troszke tluszczyku
)
Sebus sie obudzil....bez temperaturki i w dobrym humorku.....moze juz tak zostanie
) oby :-)
Ccaroline85- to wrzuc swój przepis bez pieczenia na watek o kulinariach to i ja sie skusze zrobic....bo uwielbiam rafaeeeelllllooooooo......co prawda K nie za bardzo przepada za slodkosciami zreszta Sebus to po kims ma no ale zjem sama
Sebus sie obudzil....bez temperaturki i w dobrym humorku.....moze juz tak zostanie
Do jednego garnka wlewasz gorąca wodę i stawiasz na małym ogniu, i na ten garnek kładziesz drugi, albo jakas miseczke z czekoladą, i ona sie bedzie rozpuszczac. A co do cukru to zalezy jak kto lubi, cukier waniliowy dałam cały, a cukru pudru tak ze 3-4 łyzki. Skosztujesz i bedziesz wiedziec czy wystarczya no i co to sąte śmietan fixy???? i ile mniej więcej dodajesz cukru waniliowego i cukru pudru??
moniSkaBe
Fanka BB :)
a ja troszke ogarnelam w mieszkaniu. wstawilam pranie, zjadlam sniadanko i .. nudze sie.
postanowilam wypieprzyc ten moj bluszcz. Poobcinalam kilka pedów co ładniejsze byly, wrzucilam w wode, no i za jakis czas zasadze do ziemi. Mam nadzieje, ze juz mi nie bedzie marniał.
W sobote jedziemy do hurtowni zabawek, trzeba obkupic dzieciaczki :-)

postanowilam wypieprzyc ten moj bluszcz. Poobcinalam kilka pedów co ładniejsze byly, wrzucilam w wode, no i za jakis czas zasadze do ziemi. Mam nadzieje, ze juz mi nie bedzie marniał.
W sobote jedziemy do hurtowni zabawek, trzeba obkupic dzieciaczki :-)
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
A mi sie dzien płaczący właczył. Siedze i becze. Nie wiem czemu. Gadałam z mama i chyba wyczuła ze coś nie tak dzisiaj ze mna. kurcze łezki same mi leca. Ide sie zdrzemnąc. Dzisiaj na obiad robie spagetti bo nie mam innego pomysłu. Co za dzien...:-
-
-
-
-(