reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam;)
mirosia- ja polecam "3 bita" - ciasto dość szybko się robi, nic nie trzeba piec, tylko jest z mlekiem skondensowanym - jak lubisz. Jak ktoś będzie chciał to wrzucę przepis. U mnie osobiście wszyscy go uwielbiają - "słodki placuszek" ;)

Jeju ja jutro na tą glukozę - a potem od razu do pracy- mam nadzieje ze będę należeć do tych którym nic się nie dzieje po tym badaniu. Bo jak mnie biegunka złapie w środku lekcji to dzieciaki dopiero będą miały ubaw.

reklama
Witam!
No nie mam czasu popisać ale czytam Was na bieżąco. Mam taki bałagan że szok! Wszystko wyleciało z sypialki i jest w salonie i przywieźli meble z BRW ale musimy je złożyć-jej:szok:! Jak nie damy rady przed świętami to koniec! W sobote do gina i jestem ciekawa co powie o wizycie na SOR w szpitalu!
Marela jeśli to nie problem to daj przepisik na ciacho-może spróbuję:tak:

hej kobity, właśnie wsuwam świeże pierogi z jagodami - po prostu musiałam je zrobić i zjeść, dobrze, ze jagody miałam zamrożone:-D:-D:-D

sajgonki tez bym zjadła:-)

No ja się dziś nie wysiliłam zrobiłam pulpety z mielonego w sosie pomidorowym no i ryż--ale nawet mała zjadła:tak:!
Marela dzięki za przepis już ściągnęłam i jak tylko znajdę chwilkę spróbuję!

wrocilam :-)
strasznie mi sie dlugo zeszlo w tej przychodni, najpierw lekarz chwilowo zajety, potem jedna pacjentka przede mna, potem wypisywanie i wyszlo na to ze godzine spedzilam w przychodni, gdzie zawsze schodzi mi sie 15-20 minut :eek:

co do moich wynikow, to poki co sa jeszcze na tyle dobre (niska hemoglobina i costam), ze nic nie dostane. Mam pic wiecej wody, bo podobno przez to mam duzo ciał ketonowym w moczu, bo za malo pije.
No i uwaga uwaga. Przytylam... 4 kilo przez miesiac :-D:eek:
tylko usprawiedliwiam sie tym, ze poszlam do lekarza po obiedzie i do tego z zapchanymi jelitami. Bo nie moge sie wyproznic. A jeszcze sie wazylam w weekend i bylo 6,5 kg. :-D
no nic. koniec ze slodyczami :-D

dostalam ksiazeczki rozne, probke sudocreamu i loveli. Fajnie :-)

u nas dzisiaj na obiad zapiekanka makaronowa :-D
swiderki z podsmazona wedlinka, cebula, papryka i pieczarkami. No i ser oczywiscie. Dawno juz nie jadlam :-)

pisałam rano że chodzą za mną lody, no i brat mi kupił grycjana bakaliowego, i wtranżoliłam całe 500ml:szok:normalnie w trans wpadłam jakiś...
M juz w Warszawie, niedługo będzie, jupiiiiiiiiiii

reklama
Jeju ja jutro na tą glukozę - a potem od razu do pracy- mam nadzieje ze będę należeć do tych którym nic się nie dzieje po tym badaniu. Bo jak mnie biegunka złapie w środku lekcji to dzieciaki dopiero będą miały ubaw.
Ja też jutro mam glukozę ale o tyle dobrze, że do pracy nie chodzę:zawstydzona/y::-)

Ale mi kapuśniak wyszedł:szok::-D Przepyszny:tak: Normalnie pierwszy raz robiłam:zawstydzona/y::-D Bo ja tak zup to nigdy nie potrafiłam ale odkad mam tą gazetkę "Naj 365 zup" to normalnie..:-):-):-) M własnie zajada:tak::-)
A jeszcze nas czeka ten kurczak w sosie śmietanowo-cebulowym:tak:

Do góry