Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki, może faktycznie za bardzo panikujęale jak jestem sama to dodatkowo się nakręcam i bardziej się wsłu****ę w ciało, matko a tu jeszcze drugie tyle prawie do pokonania,eh...

i takie glupoty mi laza po glowie a jak jestesmy razem w domu to luzik nawet nie mysle ,dlatego teraz zajelam sie e-bay i wyszukuje nowych rzeczy i lepiej wydam kase i bede bankrutem
niz mam sie stresowac i sobie wkrecac 
i jak sie uda wkleje fotki 
i jeden samochód stawiają na swoim, a drugi na naszym 

witam niedzielnie,
jakaś nieprzytomna jestem dziś. wczoraj byliśmy na imprezie, może dlatego.
co mnie wk****, albo może w ciąży się czepialska zrobiłam
ci moi sąsiedzi z dołu od kłótni i trzaskania drzwiami zajmują nam miejsce na parkingu, sa numerki, każde mieszkanie ma zarezerwowane jedno sobie, a oni mają w dupie, bo im bliżej do drzwii jeden samochód stawiają na swoim, a drugi na naszym
no i jak my przyjeżdżamy, to nie mamy gdzie postawić.
wczoraj wróciliśmy bez samochodu, więc opanowałam się siłą woli, żeby nie zrobić rozróby, ale następnym razem idę lać po mordzie
ja wiem, że to w zasadzie mały problem, ale żebyście wiedziały, jak mnie to wnerwia!!!!!
Wiem, ze nie moge miec do niej pretensji, ale i tak mnie to wnerwia, bo jakos nikt inny sobie w droge nie wchodzi, tylko ona tam zawsze musi zaparkowac