marti8
Fanka BB :)
Myślę mississ że na pewno zbadają Ci przez USg anatomia narządów rozrodczych, i pewnie hormonki też zbadają..co do szwów, to nie wiem od którego tygodnia można zakładać, ale na pewno rodzic naturalnie można, po prostu zdejmuje sie je jakieś 3 tygodnie przed planowanym porodem, ale słyszałam że lepiej jest założyć ten krążek zamiast szwów, bo gdyby np do porodu doszło troszke wcześniej niż planowane było , np w 36 tygodniu, to łatwiej jest zdjąć ten krążek niż zdejmować szwy, a zresztą jest to mniej inwazyjny niż szwy...ale to na pewno lekarz Ci wszystko powie
I dzieki Bogu, ze nic sie nie stalo! I bylam bardzo aktywna, praca, dom, ostatnio przeciez okna mylam i sprzatalam pelna para... A teraz sie po prostu cholernie boje. Dobrze, ze przez to wszystko nie dostalam jakiegos krwawienia, bo o to przeciez nie trudno
I najgorsze to, ze przy takim lozysku podobno nie odczuwa sie zadnych skurczy, ze cos jest nie tak.
Tez o tym czytalam... Szkoda, ze tak malo info, bo mi wlasnie chodzi o to latanie samolotem... No i pisza, zeby odpoczywac... Nie wiem co zrobic z praca, mam ja lekka, aczkolwiek codziennie rano wstaje o 6:20 i chodze spac po 22
Spedzam w firmie przewaznie 9-10h... Nie wiem co robic... Do tej pory nie mialam przeciwwskazan do jej wykonywania.