reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
izulqa nie ma sprawy pytaj ile chcesz... pytajcie o co chcecie bo jesli mam wam pomoc moim nieszczesciem to ja bardzo chetnie pomoge zeby tylko sie juz nigdy takie cos nie zdarzylo ani u was ani u mnie. co do objawow to nic nie mialam nic nie czulam... nic mnie nie bolalo... poprostu poszlam sie umyc przed kinem i mnie jakos natknelo zeby sobie palce tam wsadzic i poczulam balonik... wiecie ze czasem sobie wkladalam palca co czasem pisalam ze nie cuzje szyjki ze nie moge siegnac to pozniej bylo na nastepny dzien u lekarza ze jest dluga i ok jest.... wiec zero objawow jedyne co moge teraz w sumie tak wspominac to w niedziele jak pisalam wam ze mnie zoladdek boli i ze mam taki maly rozstroj co sie pytalam czy lepiej isc do doktora czy nie... i mialam wtedy pojssc ale mi przechodzilo i jakos nie poszlismy a moze trzebabylo... bo moze wtedy juz cos sie dzialo i daloby sie to naprawic... teraz juz wiem ze pewnie to byl jakis znak dlatego nie lekcewazcie nic ... izulqa jak boli to nie mysl sobie e nie ide bo ostatnio bylam i uzna mnie za chisteryczke... pieprz to i zasuwaj lepiej 10 razy sprawdzic i nawet posluchac ze pani panikuje niz pozniej plakac cierpiec i miec Aniolka w niebie.

Nie uwierzycie!!! zrobilam drugie danie i czekałam na K az przyjdzie z pracy zeby jesc z Nim i co!! ide do kuchni biore pokrywke z garnka a tam ledwo co dla K obiadu starczylo bo jego brat se musial zjesc!!!!!!!!!!! az mi sie dymilo z uszu i odechcialo mi sie jesc czegokolwiek...dałam tylko K obiad...ehhhh...masakra....:eek:

Ja też kochane zmykam ogladac z K filmiki :))
Miłego wieczorku
:tak::-):-):-);-);-);-)

czarnuszka ja na twoi miejscu to bym mu zrobiła taką awanturę, że by mu sie odechciało brac cokolwiek z waszego garnka... ale gość ma tupet:eek:

Najpierw się pochwalę, a później przeczytam co pisałyście, bo już nie wytrzymam!!

its-a-girl-03.gif

Ccarolin Super :) ciesze sie razem z wami :))
Teraz mozesz zaczac kupowac sukienki :)

MISSISS fajnie ze jestes :) podziwiam twoj optymizm tak trzymac .

A ja musze sie pochwalic bo jestem szczesliwa jutro jedziemy po naroznik to juz wiecie ale tez bedziemy odbierac nowe lozko i szafe :)) i sypialnia gotowa .
Pojechalismy dzisiaj do sklepu meblowego i takie przeceny ze Wow nie mozna bylo inaczej :)))

Super bo jutro wszystko przywieziemy M poskreca i juz bedzie spokoj :)

A rano o 7.30 ide ogladac kuchnie uzywana z ikkea za 300 euro komplet z wszystkimi urzadzeniami lodowka,piekarnik ,zmywarka i pralkaaaaa :) z gazety zadzwonilam gosc wyprowadza sie z Aachen do Berlina i sprzedaje podobno kuchnia ma 2 lata :) a z tego co wiem to w ikkei maja pozadne kuchnie i jak by sie udalo ze nikt mnie nie wyprzedzi to bym byla szczesliwa :)) dlatego wstajemy rano i moze uda sie byc tymi pierwszymi :))

Jutro bedzie dlugi dzien rano kuchnia potem o 12 wazny termin w klinice i usg :))
Potem meble przywiesc wiele wrazen .

Witajcie, ale znowu naskrobałyście, potem to wszystko przeczytać, to sporo czasu hihi. Przede wszystkim gratuluję mamusiom, które poznały płeć. Ja jutro mam połówkowe o 13, mam nadzieję,że mój chłopiec nie zmieni się w dziewczynkę. Chociaż to mało ważne, aby dzidzia była zdrowa. Dziś znowu kupiłam niebieskie ciuszki w lumpeksie, to już taki nałóg - co środę chodzę - zaraz wkleję zdjęcie do odpowiedniego wątku.
Ja dzisiaj na obiadek miałam rybę zapiekaną z porem i pieczarkami zalane śmietanką, bardzo to lubię, do tego kapusta kiszona własnej produkcji. A co do naleśników z mięsem, jadłam ostatnio przepyszne u bratowej: do ciasta naleśnikowego dodała trochę szczypiorku i takie w kropeczki były, taki bajer. Nadziewane mięskiem, przyprawione tak jak kto lubi, mięsko podduszne na patelni.Potem zawnięte w naleśniki tak jak krokiety, ale nie obsmażane, tylko posypane serem żółtym i zapiekane chwile w piekarniku. Miała podane na takim specjalnym naczyniu do pieczenia, więc można spokojnie na stół podać prosto z piekarnika i ładnie wygląda. Na to do polania był podany sos grzybowo - pieczarkowy (cebulkę podsmażyć z pieczarkmi, podlać wodą, przyprawić, można zagęścić mąką). Bardzo mi to smakowało. W sobotę będę miała gości, może nawet to zrobię jako ciepłe danie.
Oglądam jeszcze tv , ale coś ziewam już, miałam wczoraj problemy z zaśnięciem, może dzisiaj uda się szybciej zasnąć. A jeszcze coś - dzisiaj na allegro wygrzebałam taką huśtawkę - zaraz wkleję link, droga jak cholera, ale zachorowaam na nią. I pomyśleć, że ja miałam taką drewnianą na sznurkach wieszaną! A teraz takie cuda. FISHER PRICE HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM N9278 s_k (807510799) - Aukcje internetowe Allegro
Miłego wieczorku. Missiiss cieszę się, że jesteś z nami i pozdrawiam Ciebie i Męża.

Nie mamy jeszcze wybranego imienia ja mam kilka typów, ale mąż jakoś nie może się zdecydować, ale po Hausie go przycisne, bo teraz ogląda :D Jeszcze jak w ciążę nie zaszłam mówiłam, że będzie Zuzia i on w żartach kiedy zrobimy Zuzię hehe :D ale teraz on nie chce Zuzanna, tak więc mały problemik.

marry76 Huśtawka jest super :) ale cena kosmiczna, ja kupuję zwykły leżaczek z wibracjami około 200 zł, to chyba będzie jedyny większy zakup, który mnie czeka. A co do sukieneczek dla córeczki kilka już jest :D u siostry miała być dziewczynka i również mam nadzieję, że z córci nie zamieni się synek :)

reklama
Do góry