reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

he he he Mirosia jak ja Ciebie rozumiem:-D:-D:-D
Ja też się czuję już tylko jak mama naszego dziecka - mój Ł. nawet zaczyna mówić zdrobniale czasem...wiecie niby to miłe ale jednak chciałoby się pozostać KOBIETĄ....U nas zakaz sexu (a co to jest??????????/:szok:) obowiązuje od początku, wiec ostatni raz to jakoś tak... - w czerwcu... na szczeście moje kochanie uwalnia Power na budowie i jak w4raca to jest padnięty a wcześniej było troszkę trudno...Śmiałam sie, ze mu się testosteron wylewał uszami:-) chodził i szukał zwady wszędzie - śmiałam się, ze to on ma chyba ciążowe humory!!!!!!:-)

reklama
a u mnie to dopiero szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 121 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w tydzien 3 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

widze ze nie jestem sama z niewychowanym mezem...... ja uwazam ze to sie wynosi z domu.....opiekunczosc i czulosc.....ja widze jak moi tesciowie sie "lubią" i nie wyglada to jak malzenstwo....:eek:

moj zawsze byl kochany...czasami wrecz czuje sie jak dziecko:D prawde mowiac nie musze sie przejmowac niczym poza wlasnym samopoczuciem:cool2:

no ale to moze kwestia tego ze jest ode mnie sporo starszy i jakos tak wlasnie u nas jest:) zreszta obydwoje wymyslamy na siebie rozne zdrobniale przezwiska, ale nie takie przeslodzone:D no fajny facet po prostu:))

a do prcay chce wrocic najszybciej jak bedzie to mozliwe..musze jeszcze skonczyc studia zaoczne, no ale to w weekendy i sie z praca nawzajem nie wyklucza:) zobaczymy..wszystko zalezy od tego czy nie bede wariowac siedzac w domu:)

ufff nadrobilam wiekszosc
ja juz w Opolu mam dosc pociagow masakra jakas :no:

candy bo ty tam mowilas o tym ze dzidzia ci czasem glowke wypchnie i masz twardy brzuch z jednej str. ostatnio jak bylam we wtorek na wizycie to mowilam mojemu lekarzowi o tym, powiedzial mi ze takie uczucie to takie skurcze niegrozne ktore przygotowuja macice do porodu. poprostu np raz z jednej strony czesc macicy ma skurcz a raz z drugiej a czasem ciagle z jednej i to poprostu tak jest bo szykuje sie macica wlasnie do wysilku ogromnych skurczy porodowych.... o wszystko pytalam lekarza wtedy bo mowilam ze to czulam i myslalam ze to dzidzia ale taka odpowiedz dostalam. wiec spokojnie to normalne a jesli ci zaniepokoilam to na wizycie nastepnej powiedz lekarzowi ze tak masz to ci powie co i jak :tak:

zapomnialam dodać ,że z pracy prawie nigdy do mnie nie pisze, ja do niego tak :-(, sto razy prosze by naczynia umył, a jak płacze to nie zwraca uwagi tylko czymś sie zajmuje jak np dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y:

dzięki mississ uspokoiłaś mnie

reklama
Wiecie co dziewczyny, tak sobie przeglądałam teraz listę marcówek 2010- bez komentarza i uświadomiłam sobie że ja nie podałam swoich danych. Więc mam olbrzymią prośbę:
ccaroline85 wpisz mnie proszę. Agnieszka i Wojtek, syn Jaś, termin porodu 16.03.2010.
Dziękuję

Do góry