Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

My raczej tez zdecydujemy sie na ten sam wozekWczoraj zdecydowaliśmy co do łóżeczka - firmy Gluck Pawełek z szufladą ciemny brąz- mam nadzieję, że już się mi nie zmieni!
Wózek to na 90% X-Lander X-A Troszkę ciężki i po złożeniu dużo miejsca zajmuje, ale ma duże koła - a my blisko lasu mieszkamy:-)
ja sie zgadzam z Czarnuszką, ogolnie olewam wszystkie przesądy, ale w tym jednym przypadku zrobilabym wyjątek i odmowila bycia chrzestną, a ciężarnej nie proponowałabym zeby byla chrzestną mojego dziecka, moja kuzynka wziela kolezanke, ktora byla w ciązy za chrzestną i urodzila jej sie coreczka i miala problemy ze zdrowkiem cos z nerkami nawet jakąs operacje miala z tego co slyszalam, takze czasem lepiej nie kusic losu- wiesz co mycha..... ja tez mialam byc chrzestna od synka mojej siosry...ale zrezygnowalam....bo duuuzo ludzi mi mowilo ze potem cos sie stalo z ich dziecmi.....wiesz ja nie wierze w zabobony...ale pod tym wzgledem wolalam nie ryzykowac....na internecie przeczytałam baaardzo duzo przypadków....nawet u mojego taty w rodzinie byla sytuacja ze dziecko sie urodzilo martwe matce , ktora byla chrzesta od innego dziecka....