reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej Kochane :-)
Melduje sie, ze zyje i wszystko w porzadku. Ale ostatnio nie mam w ogole czasu na nic :-( To jakis koszmar!!! Nie nadrobie Was niestety, ale mam nadzieje, ze wszystko w porzadku!!! :tak:
Dzis wzielam wolne, bo ide na badania, a za tydzien na wizyte do szpitala. Znalazlam przychodnie, w ktorej robia toxo za 40 euro, a w tej, do ktorej chodze do lekarza prowadzacego 100 euro :szok: Jakim cudem taka roznica?!?!?! Zdziercy jedni. I musze isc do gina, moze w weekend jakos, bo tak mi strrrasznie tam mokro i zolta wydzielina, ale nic mnie nie piecze, nie swedzi... wiec nie wiem co to jest :eek: W pracy koszmar, juz nie moge wytrzymac, postanowilam, ze ide na urlop od 1 lutego. Wiec juz niedlugo na szczescie! Musze dzis tez pojechac do mojej agencji pracy i wypelnic wszystkie papiery na macierzynski, mam nadzieje, ze nie beda robic klopotow :crazy:
W ogole ostatnie dni jakies newrowe mam, wszystko mnie wpieprza :wściekła/y: Kupilismy wozio tak jak pisalam kiedys i jestem szalenie zadowolona, ale chcialam dokupic do niego gondolke, bo tamta za plytka. I znalazlam taka uzywana, wiec kupilismy ja i okazalo sie, ze nie pasuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A ten burak co nam sprzedawal powiedzial, ze na 100% bedzie dobra, teraz sie wszystkiego wypiera i nie moge jej oddac, a ja mam niepotrzebna rzecz w domu i musze sie z nia bujac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ide dzis do komisu zapytac, czy ja przyjma, albo wymienia na cos innego.Wysmarowalam mu takiego maila, ze szok! No i musze szukac drugiej :eek:
I jeszcze taki idiota sasiad zaczal parkowac na naszym miejscu, no niby nie podpisane sa, ale my juz tam stawiamy autko od miechow i nikt sie nie wpieprza. Kurka! Ale mam jazdy ostatnio :wściekła/y: Z M swietnie, w weekend wyklocilismy sie na kolejne pol roku i spokoj :-D:-D
Za to Alex jest wspanialy, caly czas sie rusza i nawet rano wita sie z mamusia malym kopniaczkiem, zebym sie nie martwila :-) Zaczelismy mu puszczac muze "Klasyka Bobasa" i tak przy tym szaleje, ze mam wrazenie, ze wyskoczy mi przez brzuch :szok::-D
Juz sie nie moge doczekac marca :-)
Dobra, zmykam, bo tyyyyle rzeczy dzis do zalatwienia :shocked2:
Kukne pozniej.
Buziaki dla wszystkich Mam i ich Dzidziolkow ;-)

reklama
Czarnuszka ja szynke zawsze robie tak, ze w całosci ją solę, pieprzę, posypuję słodką papryką i bazylią, a do srodka wkładam kilka zabków czosnku, wkladam do rekawa do pieczenia i na 2 godz do piekarnika. Wychodzi pyszne mieciutkie miesko, do tego sos do pieczeni z knorra pychotka :)

Witam się z rańca i ja:tak:
jeszcze w piżamkach ale juz po śniadanku i nawet po kg mandarynek:zawstydzona/y::-D
Też nie planuję się ruszac z domu dziś. Pogoda paskudna.. Wczoraj z M siedzieliśmy do 1:30 i dziś długo spaliśmy.. Ładny film oglądaliśmy na dwójce:tak: "Prawie jak w niebie":tak:
Miałam iśc na glukozę ale nie chcialo mi się wstac:-p Jutro pójdziemy z M:tak: U mnie to trzeba rano iśc bo krew pobierają od 7:30 do 9:30.
Dziś będe się lenic, juhu:-D:-D:-D

Oj Tabasia wspólczuję, tyle niepotrzebnych nerwów, sąsiedzi to wredne ludziska czasami;)a ten od gondoli to świnia jakaś i tyle.Wcisnął wam kit i się wykręca.Oj dopadnie go ręka sprawiedliwości.A niech mu się myszy zalęgną hi hi;)
Polka to masz orzech do zgryzienia.ja nie mam pojęcia jak wygląda Turoń???
Ja dziś na 12 do fryzjera zmykam a potem do lekarza na 15.Ichwila prawdy - wejście na wagę haha;)buziaczki dla Was na poprawienie humorów w ten dość pochmurny dzionek;)

witam :)
Juz po sniadanku i kawce M w szkole ja juz wszystko porobilam jeszcze tylko pranie rozwiesze i poprasuje ale to juz na potem :)
Jakas senna jestem i dzisiejszy dzien wolny wykorzystam na obijanie sie :)) ide sie polozyc i posluchac muzyki ,zrelaksowac sie i moze lulu :)
Mysza buszuje od samego ranca :))

Cześć dziewczyny
Wpadłam się przywitać i zaraz zabieram się do czytania bo nie było mnie już parę dni z wami,, więc mam sporo do nadrobienia. :tak:Odezwę się później.

Dzień Dobry Mamuśki i dzidziolki:-)Jestem wyspana po śniadanku kibelek tylko w nocy raz i o 7.30.Maluszek w nocy był aktywny rano tez,a teraz odpoczywa a ja wcinam Bounty.Byłam juz na poczcie.U mnie ma padać śnieg w przyszłym tygodniu,mam nadzieje ze duzo nasypie,bo lubie śnieg.Miłego dnia.

Witajcie kobitki;-)jaki wstrętny mglisty dzień, nic się nie chce:szok:. Na 16 idziemy do gina, więc się może czegoś o dzidzi dowiemy;-)a właśnie....dzisiaj mi wskoczył suwaczek w siódmy:szok:miesiąć, bosheee, jak ten czas leci, dopiero test robiłam, a tu już powoli trzeba pakować torbę do szpitala...i kupić wreszcie coś córci, bo ubranek mam tyle, co kot napłakał;-)z zakupkami poczekam jednak do stycznia:-)
co dziś na obiadek robicie?? moze podpowiecie coś szybkiego i niezbyt skomplikoawnego, bo mam strrrasznego lenia:zawstydzona/y:

reklama
Do góry