Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mniem:-) A potem książka i sprzątanie dalej, dziś mam wyjątkowo dużo energii
Hehe. tak właśnie patrzę w kalendarz i ciekawe, czy któras z nas sobie zrobi prezent w postaci maluszka na Dzień Kobiet
Kto wie, kto wie, jeszcze parę dni i zobaczymy
A bóle głowy to też się mogą pojawiać niestety od kręgosłupa:-( A mamy je wszystkie nieźle przeciążone, śpimy w dziwnych pozycjach, jakieś uciski się robią i ból głowy gotowy.Ale jeszcze tylko troszeczkę!!
.
czasem w nocy sie uda przysnac troche, jak mała spi ale to tak góra godzinke i jak sie pozniej przewracam to ból w pachwinie i bole brzucha nie do opisania
wiec leze na plecach bo tak najwygodniej i moze od tegote bole głowyno nic niestety ;-)a co z nasza Olą?....he myslalam,ze moze ona dzis nas zaskoczy ....ale cos nie pisze....wiec kto wie![]()
mój ma to samo - nerwowy cały jak dzwonie a on ma zajęte, to potem oddzwania z takim przestrachem "co się dzieje?" ;-)dziewczyny...czy od was tez sie boja mezowie telefon odbierac...moj za kazdym razem mysli ze rodze![]()
ale jak to moje dziecko przekonać? trzyma się i wyjść nie chce... i jeszcze mnie skopała w nocy, że hej...
dziewczyny...czy od was tez sie boja mezowie telefon odbierac...moj za kazdym razem mysli ze rodze![]()