reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Justina - fajnie, że już jesteś w domku. Czekamy na fotki Maluszka!

Myfa - sto lat!:-D

A ja właśnie wstałam jakaś taka połamana po poobiedniej drzemce... Mąż powinien być zaraz z pracy. Fajnie, bo nie chce mi się siedzieć sama w domu...

reklama
Hej dziewczynki :-)
Jakos dalam rade obiad upichcic,teraz ciezko maluje z cora kredkami;-):-D.
Wczesniej rozmawilam z kolezanka przeszlo 85 minut przez telefon haha i nie odebralam dwa razy telefonu od meza..a on biedny sms tez napisal...bo bal sie ze ja gdzies na dywanie leze i rodze :-D.Ta opcje juz mam opanowana,nauczylam corcie ze ma mi przyniesc na zawolanie telefon i przynosi(ma wtedy niesamowita radoche) a ja pewnosc ze jak mnie zlapie bol to wezwe karetke i meza na czas.

Wlasnie wrocilam z zakupow (bo w lodowce to juz pustka swiecilo;-)) wczesniej zrobilam obiadek no i wchodze na bb a tu przez ten czas tylko kilka postow przybylo..:-D Cos leniwy ten dzien:tak:
Edis nie przejmuj sie jak dzidzia bedzie chciala juz wyjsc to napewno da znac:happy: a meza to nie caluj.. zeby sie niezarazic:-p
Ola_o cos mi sie zdaje ze jeszcze tylko troszke i corunia bedzie z Toba:tak:
Justina ale ci zazdroszcze:wink: Zdrowka zycze dla synusia:-)

wpadam i nawet nie nadrabiam
muszę leżeć bo są nadal skurczę, a lepiej dla maluszka aby jeszcze z tydzień posiedział (wg usg dopiero 36 tc) i też z tego powodu po 5h na porodówce nie walczyliśmy dalej i nie wspomagano rozwoju porodu lekami...
w szpitalu strasznie, miałam doła dziś i ryczałam całe rano, bo coś im się nie podobało z maluchem, ale po konsultacjach stwierdzili że ok :baffled:
teraz będę dużo leżeć i leniuchować
całuski dla wszystkich

reklama
kurcze , ja wypisuje smski do kaczuszki zeby sie dowiedziec czy nadal zapakowana a ona juz na BB posty wali;-)

Justina , fajnie ze wrocilas i to z bobaskiem:-) Duzo zdrowka dla Ciebie i syneczka!

Do góry