reklama

Marzec 2009

Witam wszystkie nowe marcóweczki:) Lepiej pózno niz wcale pewnie o ciazy sie juz nie nagadamy ale o opiece nad dzidziusiami juz owszem i to niedlugo:tak:
A ja dzisiaj w nocy obudzilam sie ze skurczami i juz sie cieszylam ze to bedzie to!! Az sama do siebie miche cieszylam, chociaz bolało to msyle sobie "moze to juz":happy:ale po godzince przeszlo i jestem niepocieszona...chociaz caly dzien przede mna ech:-(
No a tak w ogole kobitki to WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA:-) i szybkiego rozpakowania tym najbardziej niecierpliwym (sobie tez tego zycze hihi):-p

reklama
Końcówka zawsze sie najbardziej dłuzy. Z resztą jak się na coś b niecierpliwie czeka liczy dni i wogle to tak jest :). Mi tez jakoś tak średnio mija, cięzko mi i wogle ale bac się nie przestałam...:baffled:

Każdy dzień ciągnie się w nieskończoność.... ja też nie przestałam się bać, a w ręcz jeszcze większy lęk czuję po wizycie na porodówce. Jak zobaczyłam to łóżko to dopiero dotarło do mnie ze zdwojoną siłą co mnie czeka:baffled: Aż usiadłam z wrażenia!!!

Chociaż powinnam rozsądnie do tego wszystkiego podchodzić bo jestem pielęgniarką...Ale emocje biorą górę!

Ja tu pewnie z wami nie długo bo jeszcze 3 dni i do szpitala :confused:Pewnie będą wywoływać poród bo moja dzidzia duża w skończonym 37 tyg 3470 a i łożysko III stopnia Raz się cieszę że to już niedługo a raz boję nie wiem co bardziej:no:

karolka84ja nie widZiałam nie wiem jak tam jest ani jak co wygląda. Przypuszczam, ze Jak juz tam trafię to nie zwroce na to większej uwagi i juz bede chciala tylko jak najszybciej urodzić...
I obym szybko urodziła.

6kg to naprawde mało to co mam ja powiedzieć jak przytyłam 12kg i ledwo się ruszam a startowałam od wagi 57kg, dziwi mnie taka różnica w wagach znajoma przytyła 25 kg ale zrzuciław 3m-ce i nie narzekała w ciąży a mi tak ciężko!!!:zawstydzona/y:

reklama
Witam ;-)
Ja wczoraj od godziny 23 do 1 mialam nieregularne skurcze juz myslalam ze cos sie zacznie ale niestety ucichlo:-p Bolalo a ja sie cieszylam hehhe:-D Pozniej polozylam sie spac i juz nic nie czulam..

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Naszego Swieta Zycze Wszystkim Rozpakowanym i Oczekujacym Mamusia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry