reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Ulala, dziewczyny, ogłaszam nową metodę na zaparcia: kaupstę kiszoną (jakieś 400 g) po 2 godzinach popić jogurtem (400 g). Efekt jak po jakims srodku rpzeczyszczającym albo lewatywie :-D ja az klapki zgubilam w biegu do łazienki, ale zdązylam, ufff:-D:tak:to może jednak jakoś zasnę jeszcze tej nocy, jak się brzuch uspokoił... jeszcze poczekam, bo jakbym była w łóżku i mnie to dopadło, to nie ma siły, nie zdążyłabym!Z fotela dużo łatwiej wystartowac:-D

reklama
Witam z rana :-)
nadal 2w1 spać dziś cholercia nie moge głód mnie obudził o 5.30 :-D jejku kiedy to sie skończy mam wrażenie że w tej ciąży to chodzę juz ze 2 lata :-p
ja mam dzisiaj na 11 KTG mam nadzieję że wykaże jakieś skurcze bo brzusio mnie pobolewa a wczoraj chyba cały Czop mi odpadł bo był z krwią i troszke duzo go było :tak: takze może wkońcu zaczyna sie coś dziać :sorry2: o i jestem ciekawa czy nie będzie kazał mi sie położyć na patologie przez te cholerne zatrucie ciążowe bo ciśnienie dalej takie samo 140/90 mimo że biorę leki na obniżenie jednynie co to troszke mniej puchne :sorry2:

Witajcie!

widze ze dołączyły do nas nowe marócweczki-odezwijcie sie do mnie na priva do was dopisze do listy

u nas ok-w miare-nocka mineła tak sobie-spałam snem przerywanym-skurcze i bole jakies tam miałam, ale nic specjalnego...

ide poczytac co wczoraj napisałyscie....odezwe sie pozniej, albo popoludniu, bo musze dospac brakujace godziny z nocy

witam wszystkie marcówki. Ja jestem już po terminie 9 dni.
Wszystko mnie boli, a miednica to chyba niedługo pęknie niestety skurczy nie mam .a mały ma się podobno bardzo dobrze. Jeżeli nic się nie wydarzy wcześnie to dopiero w czwartek mam jechac do szpitala, mam nadzieję że na wywołanie. Strasznie się martwię o mojego maluszka, że takie przenoszenie może mu zaszkodzi. W szpitalu są wstanie przynajmniej kontrolowac jego samopoczucie. Pierwszą ciąże przenosiłam 14 dni. Była kroplówa i po 17 godzinach stwierdzili że "cc". Synek dostał 7 punktów, był siny, wymęczony i z marnym oddechem. Czy takich rzeczy nie można by było uniknąc ????? Dla czego lekarze zawsze tak długo czekają jak by na ostatnia minutę.....

Oj obyśmy mialy to jak najszybciej za sobą. Ja juz sie nie moge doczekać juz mam w nosie wszystko i chce tylko miec juz corcie przy sobie na zewnątrz :). Własnie co z Eve81??? nie ma zadnych wieści oby wszystko było dobrze

Gosia8005 a moja ginka jest z karowej ja nie rodze na karowej :) ale masz myśle dobrą sytuacje bo pewnie lepiej rodzić z wląsnym lekarzem...

Dziendoberek, jednak nocka minęla mi jakos w miarę:tak:Posiedze chwilke przy komputerze i się biorę za mycie podlogi, ale nie mopem, tylko na czworakach, taki mam plan na dzis:-D

Witam, ja po nocce kiepsko- mało spałam, niby jakieś skurcze ale nic konkretnego, a rano przy herbacie znów krwotok z nosa i to taki dość solidny. Nie mam na nic siły, zmykam do łóżka. Jak nabiorę sił to może wpadnę na dłużej:-)
Trzymajcie się cieplutko!!!

reklama
Do góry