ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Hej!!!
Witam nowe marcoweczki,ale rozkrecilyscie to forum:-)
Przeczytalam wieczorem wczoraj co pisalyscie ale brak bylo checi i motywacji zeby cos skrobnac.
Wszsystkie przeterminowane,wynocha na porodowke bo tylko kolejke blokujecie!!!!!

.
U nas nocka minela spokojnie,za to wczooraj synek zrobil mi ladny prezent na Dzien Kobiet!!
Sluchajcie taka kupe zrobil ze....fuuujjj!!!....wyszlo mu z pampersa i ubrudzil body i spodnie

Sory ze ja o tym ale maz sie strasznie z tego smial.A mi nie bylo do smiechu bo ja to czulam jak on robil ta kupe u mnie na rekach...a jak..by mu nogawka wyplynela.....szkoda gadac
Witam nowe marcoweczki,ale rozkrecilyscie to forum:-)
Przeczytalam wieczorem wczoraj co pisalyscie ale brak bylo checi i motywacji zeby cos skrobnac.
Wszsystkie przeterminowane,wynocha na porodowke bo tylko kolejke blokujecie!!!!!

.U nas nocka minela spokojnie,za to wczooraj synek zrobil mi ladny prezent na Dzien Kobiet!!
Sluchajcie taka kupe zrobil ze....fuuujjj!!!....wyszlo mu z pampersa i ubrudzil body i spodnie

Sory ze ja o tym ale maz sie strasznie z tego smial.A mi nie bylo do smiechu bo ja to czulam jak on robil ta kupe u mnie na rekach...a jak..by mu nogawka wyplynela.....szkoda gadac
mowi ze juz wlasciwie moglabym rodzic:-) nastepna wizyte mam za tydzien i przy pozegnaniu zyczyla mi zebym juz jej niedoczekala
No i ogolnie to wszystko ok wiec sie ciesze
)
.