Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O 12.30 wstałam, zrobiłam obiad, umyłam głowę i teraz Was trochę poczytam. Niedługo pewnie wróci mąż, a na 16 jedziemy do dentysty - mam nadzieję, że to już ostatni raz przed porodem i że wreszcie skończy tego zęba... Słowem, nic ciekawego - niby nie mam jakichś szczególnych dolegliwości bólowych, w nocy trochę pobolewało mnie podbrzusze - ale w sposób ciągły, więc to nie skurcze i usnęłam zaraz... Aha - i widziałam czop - niestety tylko we śnie - super sen o odchodzącym czopie, nie? :-):-):-):-):-):-). Aha - i widziałam czop - niestety tylko we śnie - super sen o odchodzącym czopie, nie?
..

A ja wlazłam już dzisiaj na swoje obroty, pogoda bardzo ładna więc i sił trochę więcej. Ugotowałam obiad( dwa dania) zrobiłam galaretkę z wiśniami, ugotowałam kompot, trochę posprzątałam i planów na dzisiaj mam jeszcze, ze hohoZaraz pójdę pozmywać po obiedzie, potem przesadzę niektóre kwiaty( zaczynają juz same wychodzić z doniczek) a na koniec chciałabym jeszcze umyć scianę w sypialni( oczywiście jak sił mi starczy) a gdzieś pomiędzy tym wszystkim jeszcze spacerek z psem, no i mam nadzieję, że mały w kńcu zrezygnuje z mieszkania w moim brzuchu po takim wysiłku
![]()