Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moze i czesc zrzuce ale ze calosc to nadzieji sobie nie robie:-( niestety mam dodatkowo niedoczynnosc tarczycy i mimo ze sie lecze caly czas to zawsze mialam problemy z szybkim tyciem...Im więcej robię, tym więcej mam energii, a skąd to się bierze, to sama nie wiemjak Ty to robisz?????? ja nie mam na nic sily :-( ledwo zyje a do tego pęka mi głowa. Czuje sie na tyle okropnie ze nic nie gotowałam dzisiaj((
-
-
-
zawstydzona/y::-( nie wiem skad mam brac sily na to wszystko. Ale zeby zrobić cos musiała bym wyjsc do sklepu... wogle jestem jakas wypluta i smutno mi
![]()
Mój mąż wraca na obiad, a potem biegiem spowrotem do pracy i kończy tak o 19-20, a czasami nawet 21-22, więc ja całymi dniami i tak siedzę sama, ale ne mogę narzekać, kasy mamy tyle, ze starcza nam, nie muszę się o to martwić...jak ja wam zazdroszcze ze u was obiadu sie je o normalnej porze....czyli ze macie mezow o normalnej porze w domu....
ja obiad przygotowuje na 19 dopiero.....a w poniedzialki i piatki na 20.30....

, ale mnóstwo ciekawych tematów poruszyłyście, dlatego też chciałabym się podzielić swoimi refleksjami.
) z pięknego Trójmiasta, na wieś równie piękną, aczkolwiek dziką i oddaloną od pomorza jakieś 450km. Dostaliśmy piękny domek, Nun został kierownikiem produkcji pieczarek, a miejscem jego pracy stały się hale, które widzę spoglądając z okna. Nun wstaje tuz przed przyjściem pracowników, gdy przypili mnie na śledzie w occie wystarczy, że wychylę się przez okno i czułościowo spojrzę w jego kierunku
, właściwie jest obecny 24h na dobę, mimo tego... nie przypominam sobie abyśmy w przeciągu ostatnich 6 miesięcy zjedli jakikolwiek posiłek tak jak sobie to wymodziłam
... zawsze ktoś lub coś sprawi, że trud włożony w pichcenie moje, zejdzie na dalszy plan...dlatego też przestałam chwilowo gotować w ogóle 

nika moze pogas swiatla , otworz okno i poloz sie....rany pęka mi głowa az mi niedobrze jest nie wiem juz co zrobić( makabra jakas
na tvn jest program o nastoletnich mamach...szok!
jedne dzieczyny podziwiac-innym wspolczuc...nie ze wzgledu na wiek....ale podejscie rodziców...