G
gosia88
Gość
no moze i czeka...tyle ze ja juz jutro pod kroplowke ide..no chyba ze nie zadziała i mała rzeczywiscie do tego 1kwietnia czeka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

W sny raczej nie wierze ale w horoskopy bardziej-chcialam coreczke Wodnika i mam
sie sprawdza,mnie ona tez bardzo pasuje.Dziecko podczas karmienia butla nie moze miec rozproszonej uwagi(grzechotkami czy czymkolwiek) ani nie podsypiac bo wtedy kazda butla moze sie zakrztusic.

.

-zart,zycze Wam zebyscie jak najszybciej urodzily zdrowe pociechy:-).
ja bym chciala jeszcze jedno,wiadomo,nie teraz ale za 4 lub5 lat,ale on stanowczo nie
.
).
) pewnie za jakieś 3 lata się przekonam do opcji braciszka lub siostrzyczki dla Patrycji. Moja mała teraz tak ładnie śpi, tylko ją nakarmiłam i dalej lula :-) dzisiaj przyjechał brat męża z dziewczyną ją zobaczyć, a za chwile teściowie przyjadę a potem jeszcze siostra męża ;-). Idę sobie popatrzeć na ten mój skarbik ;-)
jak sie uda to moze za pol roku sprobujemy? Wszystko zalezy, kiedy maly bedzie mial zabieg (operacje?) na to podniebienie, w ciązy nie chcialabym takich stresów przechodzic.
Mój starszy synek tez tak miał a po USG musieiśmy przejść na flanelowe o odpowiedniej szerokości więc słucham położnej i szeroko pieluszkuje - jestem starej daty
,a cora to mnie meczyla co dwie godziny,cyce to mi pekaja jak on spi,no i mam kolejna nowine-tym razem mam wiecej mleka(narazie siary).Pisze szybciutko bo brak czasu totalny,dziewczyny przy dwojce dzieci to meksyk jest...nie mam czasu wyjsc do wc.
moj starszy do tego jeszcze z AZS:-( można wysiąść ze zmęczenia, ale dzisiaj jeszcze mężus w domu, ale od jutra idzie do pracy na nocki i wszystkie obowiązki spadną na mnie:-(