reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Viola1978 - gratulacje !!! :-)
ja tez już po porodzie, wody odeszły mi w środę rano a cc była o 17.10.
mam córkę 3740, 60 cm :-)
obie nasze małe urodziły się tego samego dnia :tak:
jestem chyba do niedzieli w pojedynczej sali na parterze z Zuzią. a TY już w domku?

reklama
Witam dziewczynki mam teraz chwilke bo mały śpi to moge cos napisać bo tak to mało czasu mam:tak:na forum zaglądam ale nie mam jak pisać bo mały cały czas na rączkach bo inaczej płacze ...:sorry2:
maniulka mam tak samo z moim małym cały czas by na cycku siedział i też nie najada sie z jednego muszę na jedno karmienie z dwóch go nakarmic bo po jednym dalej kwęka albo płacze :blink::baffled: a teraz dokarmiam go raz dziennie butla po kąpieli :tak: w nocy wstaje co 3 godz więc nie jest źle chociaż brakuje mi snu... bo o 6 rano po karmieniu juz nie śpi tylko na rączkach cały czas chce byc dopiero zasypia tak po 10 koło 11 i to na godzinke :baffled: wogóle to mam wrażenie że cały czas latam z cyckiem na wierzchu nie mam na nic czasu jeszcze jak jest mąż to troszkę go pobuja ale jak jetsem sama to czasami nie mam czasu zjeść śniadania albo iść do toalety :szok::-D ostatnio załatwiałam się z Alankiem na rączkach bo cycka jadł :sorry2::baffled:

także dziewczyny w dwupaku korzystajcie jeszcze póki możecie :-D;-)

ewelcia wyluzuj i nie analizuj każdego drobiazgu snu i innych rzeczy bo zwariujesz naprawde wszystko jest dobrze, masz zdrowego synka i wszystko gra. Więc nie zawracaj sobie głowy pierdolami i nie analizuj !Pozdrawiam.:-)

Zadałam pytanie o wit. K bo to się stosuje od niedawna i byłam ciekawa czy wszędzie tak zalecają. Mój pierwszy synek nie dostawał tej witaminki

reklama
Dziewczyny, zadam glupie pytanie - czy podczaskarmienia piersia mozna brac witaminę C? Podejrzewam, ze mozna, ale chodzi mi o taką rozpuszczalną w wodzie, musującą do picia, nie w tabletkach. Zgubilam instrukcję z opakowania, a innej wit. C nie mam.

Do góry