Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nefka nie jesteś osamotniona...ja też nadal w dwupaku...
Dziś od rana sprzątam, pucuję mieszkanko...korzystam z okazji ż mąż w pracy bo gdyby był nie pozwoliłby mi na taki wysiłek. A ja mam nadzieję że dzięki temu pogonię nieco Niunię...
Ojejku ale dziś piękna pogoda, słońce tak daje czadu, że lewdo idzie przeżyć w tej mojej zimowej kurtce, no a w wiosenna sie niestety nie zmieszczę ..... jeszcze .....
Nefka jest nas tu jeszcze kilka w dwupaku więc się nie denerwuj, zresztą wg Twojego suwaczka to ty jeszcze nie jesteś przeterminowana :-)
Rozpakowane dziewczyny fajnie, że wracacie na wątek główny bo on już umierał, ale widzę, że znowu odżywa :-)
Karolka nasze podforum z czasem zostanie przeniesione do "maluszki urodzone w 2009 roku" czy jakoś tak. Tam już są styczniówki i lutówki
jak i ja niby dzień po ale i tak b długo.Zmęczona jestem tym wszystkim i marzer tylko i wyłącznie o końcu ciąży... mialam liczyc ruchy dziecka 3 razy dziennie po jedzeniu przed godz leżąc na lewym boku niby licze, ale jak tylko się połozę, to ona się rusza i nie musze lezeć godz zeby naliczyc 10. Mam nadzieje, ze dobrze to robię ....
ja juz się nawet nie bede wypowiadać ... sąsiedzi się nawet dziwnie patrzą... jedni znaja termin więc ciagle pytania komentarze, to ty jeszcze nie...??? eghhh no nie i co ... ludzie są poprostu ciekawi interesują się, i nie zdają sobie sprawy, ze to moze mega wkurzac...
Nika dobrze robisz...ruchliwy ten Twój Maluszek:-) ja bym tylu nie doliczyła...ale jak już wcześniej wspomniałam moja Niunia od początku taka mało aktywna, więc mnie to raczej nie niepokoi.