reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
a my wczoraj wróciliśmy ze szpitala, Gabrysia urodziła się w prima aprilis o godzinie 5,45. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, napisze więcej jak dojdę do siebie bo teraz mam kłopoty z siedzeniem. Pozdrawiam cieplutko:-)
Madzik rzeczywiscie jakas nie mila ta ginka,chyba malo na rzeczy sie zna
.
Ale czesto sie tak zdarza ze lekarze maja odmienne zdania,jeden mowi ze ok a drugi ze cos sie dzieje i nie wiadomo ktoremu ufac
.
To samo z toba ginka mowi ze nie ma infekcji a polozna ze jest
Karolka gratuluje!!!!
Na dworze slonce swieci ale zimno jak cholera,moze pozniej bedzie cieplej.
Maly poszedl spac o 23 i budzil sie dwa razy o 2 i przed 5 nie jest zle:-).
Byla wczoraj u mnie znajoma jest w ciazy-jakis 6tydzien,strasznie zaskoczona ciaza bo lekarze w PL mowili ze nigdy nie bedzie miec dzieci(nie pytalam czemu bo jakos glupio) zreszta widzialam jak obydwoje z facetem sie ciesza:-)
.Ale czesto sie tak zdarza ze lekarze maja odmienne zdania,jeden mowi ze ok a drugi ze cos sie dzieje i nie wiadomo ktoremu ufac
.To samo z toba ginka mowi ze nie ma infekcji a polozna ze jest

Karolka gratuluje!!!!
Na dworze slonce swieci ale zimno jak cholera,moze pozniej bedzie cieplej.
Maly poszedl spac o 23 i budzil sie dwa razy o 2 i przed 5 nie jest zle:-).
Byla wczoraj u mnie znajoma jest w ciazy-jakis 6tydzien,strasznie zaskoczona ciaza bo lekarze w PL mowili ze nigdy nie bedzie miec dzieci(nie pytalam czemu bo jakos glupio) zreszta widzialam jak obydwoje z facetem sie ciesza:-)
Hej dziewczynki, nie mam ostatni oczasu na pisanie.
własnie wrocilam od fryzjera, bylam sie pocieszyc i pozbylam sie ok 20cm wlosow! obciela mnie na boba bo pyza ze mnie i trzeba bylo jakos wyciagnąc gębusię.
pogoda ladna bylam u fryzjera z malym. teraz jade po jakąs piękna koszulę dla niego na święta :-)
u mnie sporo stresu w domu. Odechciewa sie czasem oddychac.
Milego dnia wszystkim
Nika gratuluje!!!!!!
wszystkie jestesmy rozpakowane?
własnie wrocilam od fryzjera, bylam sie pocieszyc i pozbylam sie ok 20cm wlosow! obciela mnie na boba bo pyza ze mnie i trzeba bylo jakos wyciagnąc gębusię.
pogoda ladna bylam u fryzjera z malym. teraz jade po jakąs piękna koszulę dla niego na święta :-)
u mnie sporo stresu w domu. Odechciewa sie czasem oddychac.
Milego dnia wszystkim
Nika gratuluje!!!!!!
wszystkie jestesmy rozpakowane?
Katarzyna_83
Aktywna w BB
Witajcie kochane.
Ehh dlugo mnie tu nie bylo.I tyle sie wydarzylo.I ciagle sie dzieje..
Chcialam tylko sie pochwalic ze Nasz Wiktor jest juz z nami :-) Urodzil sie 25marca o godzinie 04.10 czasu Londynskiego.Wazyl 3300 przy 49cm dlugosci.. Cały porod trwal od 22marca
Wiecej szczegolow w innym temacie;-)
Pozdrawiamy
Ehh dlugo mnie tu nie bylo.I tyle sie wydarzylo.I ciagle sie dzieje..
Chcialam tylko sie pochwalic ze Nasz Wiktor jest juz z nami :-) Urodzil sie 25marca o godzinie 04.10 czasu Londynskiego.Wazyl 3300 przy 49cm dlugosci.. Cały porod trwal od 22marca
Wiecej szczegolow w innym temacie;-)Pozdrawiamy

S
Sara27
Gość
Kochane czy wy tez tak nie macie czasu jak ja?
Kurcze jak mala miala tak do poltora miesiaca i ladnie w dzien spala to mialam duzo czasu na forum a teraz Juli hulaj dusza-potrzebuje coraz wiecej uwagi.
Do tego rowniez na swieta chcialam sobie fryzurke poprawic u fryzjera-kolorek,podciac itp.Popichcic w kuchni troche jakies potrawy swiateczne,sprzatnac.
Wczoraj robilam porzadki w szafie-zimowe kurtki,swetry poszly na wyzsze polki/dalsze wieszaki a ubranka wiosenno-letnie nizej.To samo zrobilam z buciorami-pozegnalam zimowe buciska a przywitalam balerinki,japonki,sandaly-NIECH ZYJE WIOSNA!!!:-)
Mala roznie-raz steka,raz jest spokojna.Noce tez roznie-raczej dobrze spi choc bywa ze dlugo ja trzeba uzypiac.
Karolka,Nika,Katarzyna-GRATULACJE!!!
Kurcze jak mala miala tak do poltora miesiaca i ladnie w dzien spala to mialam duzo czasu na forum a teraz Juli hulaj dusza-potrzebuje coraz wiecej uwagi.
Do tego rowniez na swieta chcialam sobie fryzurke poprawic u fryzjera-kolorek,podciac itp.Popichcic w kuchni troche jakies potrawy swiateczne,sprzatnac.
Wczoraj robilam porzadki w szafie-zimowe kurtki,swetry poszly na wyzsze polki/dalsze wieszaki a ubranka wiosenno-letnie nizej.To samo zrobilam z buciorami-pozegnalam zimowe buciska a przywitalam balerinki,japonki,sandaly-NIECH ZYJE WIOSNA!!!:-)
Mala roznie-raz steka,raz jest spokojna.Noce tez roznie-raczej dobrze spi choc bywa ze dlugo ja trzeba uzypiac.
Karolka,Nika,Katarzyna-GRATULACJE!!!
MAdzik - opis jak z jakiegoś filmu Barei;-)
Fatalne baby, i polozna i ginekolog. TYlko czas stracilas, mozna sie wkurzyc!!
Dziewczyny, jak dlugo od porodu leciala wam czerwona krew? Bo ja sie zaczynam niepokoic... ciagle na podpaskach jestem, a to juz ponad 2 tygodnie minelo. Od tygodnia to mnie wiecej tyle samo ciagle tej wydzieliny jest i raz czerwona, raz brązowawa. A ja bym chciala, zeby juz sie skonczylo
Chyba juz wszystkie marcówki się rozpakowaly? Karolka, gratulacje!!

Fatalne baby, i polozna i ginekolog. TYlko czas stracilas, mozna sie wkurzyc!!Dziewczyny, jak dlugo od porodu leciala wam czerwona krew? Bo ja sie zaczynam niepokoic... ciagle na podpaskach jestem, a to juz ponad 2 tygodnie minelo. Od tygodnia to mnie wiecej tyle samo ciagle tej wydzieliny jest i raz czerwona, raz brązowawa. A ja bym chciala, zeby juz sie skonczylo

Chyba juz wszystkie marcówki się rozpakowaly? Karolka, gratulacje!!

nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Moonik1 mi w poniedziałek minie 3 tydz. po porodzie i nadal czerwona krew, nie pamiętam jak było za pierwszym razem- mam nadzieję, że jest oki.

reklama
M*R*
Fanka BB :)
Hej dziewczynki:-)
Zadzej teraz pisze ale to nie z winy dzieciakow bo ladnie sobie spia,klade obydwoje o jednej godzinie
i mam pol popoludnia wolnego,wieczorem to samo.
Mam mame do jutrzejszego wieczora u siebie i chcialam z nia spedzic maksymalna ilosc czasu,nie wiem kiedy teraz sie zobaczymy wiec dodatkowo mi smutno.
Mleka mam dosc duzo,z czego bardzo sie ciesze:-).Samopoczucie super,bo wysypiam sie przy synku ,on lubi chyba spac jak mamusia
.
Gratuluje nowo rozpakowanym mamusiom:-)
Zadzej teraz pisze ale to nie z winy dzieciakow bo ladnie sobie spia,klade obydwoje o jednej godzinie
i mam pol popoludnia wolnego,wieczorem to samo.Mam mame do jutrzejszego wieczora u siebie i chcialam z nia spedzic maksymalna ilosc czasu,nie wiem kiedy teraz sie zobaczymy wiec dodatkowo mi smutno.
Mleka mam dosc duzo,z czego bardzo sie ciesze:-).Samopoczucie super,bo wysypiam sie przy synku ,on lubi chyba spac jak mamusia
.Gratuluje nowo rozpakowanym mamusiom:-)