Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mysłałam ze sie tam porycze z bezsilnosci. Na szczescie pani rejestratorka miała wiecej serca niz ta lekarkai wcisneła mnie na 20 maj. i mam zadzw w przyszłym tyg bo moze znajdzie jeszcze cos szybciej:-) Wiec mozna- wystarcza tylko dobre checi, niestety wielu im ich brakuje:-(
ale tez mam dzwonic w przyszłym tyg. moze mnie wcisna gdzies. Normalnie masakra z tymi lakarzami. Nie wiem na co płacimy skadki skoro nawet z dzieckiem nie mozna pojsc do lekarza.
innych leków nam nie przypisali
Patrycja po naświetlaniu miała taką wysuszoną skórkę, a dwie kąpiele w tym przywróciły jej wcześniejszy stan :-).
albo to ten sok albo ma odparzona pupę, ale to dopiero dzisiaj po spacerze zauwazyłam, a od tego czasu juz ma zabezpieczoną skórkę więc chyba jednak sok... szkoda mi jej teraz szczególnie, że tak mało zjała. ciągnęła 5 minut i podziękowała za cyca. moja mama mnie pociesza, że jak będzie głodna to sama się obudzi i żeby się nie przejmować...
jedzenie mi nie przeszkadza, ale że soku pomarańczowego czy innego nie wolno i najepiej to samą wodę (z zimnych) to mnie męczy strsznie. dobrze, że kawkę moge sobie strzelić z mlesiem chociaż
poza tym wszystko dobrze. ważyłam się dzis razem z małą i wychodzi na to, że waży 4 kg!!! z wagi wyjściowej 3040 to nieźle... chociaż zobaczę co mi powie lekarz jak pójde na szczepienie...

Witajcie mój mały nareszcie zasną wstaliśmy o 8 nareszcie mogę troszkę odpocząć ale jak skoro Nikus chce iść na dwór . Obiadek już zjedliśmy dopiję kawkę i zmykam na spacerek , dziewczyny oczytałam ię na temat tej dietySB ale ja jeszcze nie mogę bo karmię małego cycusiem ale się pochwalę bo się zważyłam i ważę 74,300 więc dobrze się zważyłam u położnej ,bałam się że będzie gorzej bo wcinałm słodkie
ale jest ok. Najlepsze w tej diecie jest to że są przykładowe przepisy bo
z tym zawsze jest problem . No nic śmigam na dwór miłego wypoczynku 

Te wszestkie buziaczki to od Nikusia.

Witam
Przez dwa dni podawałam małemu Infacol i krzyczał w niebogłosy przez 48 godzin a dzisiaj podałam zamiast infacolu wode koperkową mały przespał prawie cały dzień![]()