ewelcia86
Szczesliwa mama:))
maniulka nie martw sie na zapas wszystko bedzie ok.ewelcia86 synek już zapisany do szkoły bo muszą mu jakiegos nauczyciela zatrudnić ja to chyba najbardziej o niego się boje,on jest z lekka problemowym dzieckiem(adhd)boje się że go nie polubią
synek sie przyzwyczaji szybciutko do nowego otoczenia i napewno pozna wielu kolegow ktorzy go zaakceptuja takim jakim jest.
dziewczyny u mnie lipa!!!
w srode minelo dwa tygodnie jak mam @ jak tylko mi sie zaczela t\o zaczelam brac tabletki anty i tak juz kiedys sobie myslalam ze to moze plamienie po tych tabsach.
wczoraj wieczorem nie wzielam a dzis rano powodz

leje sie ze mnie strasznie,mam juz dosc
.musze m wyslac po podpaski.madzik w srode czy we wtorek waga pokazywala 1,9kg mniej pozniej juz 1,3kg mniej teraz 1,5kg mniej.wkurzam sie ze raz pokazuje mniej a raz wiecej.
tzn w jednym dniu jest mniej a w nastepnym wiecej.
mam ochote na ciasteczka

kilega wczoraj byl i przywiozl w dodatku moje ulubione
.ale dam rade nie skusze sie
.sara fajnie ze mozecie spedzic se soba wiecej czasu.
tutaj jest jutro wolne no bo niedziela i w poniedzialek,sw.przeniesione 1maja.zawsze tu tak jest ze kazde swieto w tygodniu przenoszone jest na poniedzialek.
]\a my k nocu nie wiemy czy jest to spotkanie mamusiek musze dzis tam zajrzec i podpytac.
dziewczyny wspolczuje skazy

,wiec bede mogla sobie nozki opalac.Ogolnie jestem juz opalona ,plusy tego ze spedzam cale dnie na ogrodzie z dziecmi.Mala sie bawi a malutki wtedy sobie slodko chrapie w wozeczku kolo krzaczkow:-).
ciągle zdejmuję je z pawlacza i przymierzam ... ale tak szybko jak je wyjmuje tak szybko je chowam... jeszcze długo się w nie nie zmieszczę. niestety mnie też się biodra rozeszły i nie moge się zapiąc a wsystkie spodnie mam biodrówki...
gorzej bo idę na slub własnej mamy na koniec maja i nie mm sie w co ubrać bo w ciążówkach przeciez nie pójdę...
a swoją drogą to większość ciążówek spada mi z tyłka... i to nie tylko jak hodzę ale też jak stoję. bez przerwy musz sobie spodnie podciągać... smieszny widok
trudno więc laktację unormować...teraz mam już miękki biust chociaż na poczatku wydawało mi się, e to oznaka braku pokarmu ale jak widzę młoda się znów najada więc chyba ok. nie dam jej mieszanki. nawet herbatki koperkowej - no chyba że w ostateczności. im dłużej bedzie tylko na moim mleku tym lepiej.
także twój brak nu pewnie też wpływa na prace piersi
A to tez dlatego (czytalam w necie) ze pozniej piersi nie sa takie wiszace (podobno)