Dominika81
Fanka BB :)
Z tyłu napisane jest "Gerber".
Dobrej nocki.
Dobrej nocki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawiązując do ssania piąstek to bardzo dobry objaw. W ten sposób dziecko poznaje świat, wzrok jeszcze się kształtuje, rączki jeszcze nie takie sprawne aby dobrze chwytać więc zaczyna poznawać świat od podstaw czyli jak co smakuje. A co jest najbliżej i najłatwiej dostępne jak nie rączka. Z czasem dzieci potrafią wkładać stopy do ust i wszystko inne co jest w zasięgu ręki.

Tez moj chlop tez ciezko tyra-pracuje fizycznie i az mi go zal ze musi wyzbyc sie poki co marzen o pracy programisty-no ale Lodz to nie ElDorado...Pracuje na 3 zmiany ale bywa ze zdarza mu sie 2 zmiany w w ciagu 24h isc.Ma odgniecione dlonie,zniszczone i popekane paznockie-nie narzeka choc wiem ze ciezko haruje
No ale trudno,jest dziecko to i pieniadz musi byc zarobiony-takie zycie.Ale w sumie mam szacun do niego ze ruszyl sie do roboty ponizej jego kwalifikacji,znam takich nierobow co to tylka z domu do roboty ponizej 3 tys nie ruszy...

Twoj synek jest tylko jakies 3 tyg mlodszy wiec wszystko w normie.