S
Sara27
Gość
Ewelcia ja tez myslalam o kleiku i sokach.Niby moja pediatra nic nie mowila o rozszerzaniu diety ale zaszkodzic raczej nie zaszkodzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to co Sara kiedy zaczynamy?Ewelcia ja tez myslalam o kleiku i sokach.Niby moja pediatra nic nie mowila o rozszerzaniu diety ale zaszkodzic raczej nie zaszkodzi.

.
.

Kupie BoboVita bo u nas w sklepie chyba tylko to jest?nie wiem dolkadnie musze sie rozeznac w sprawieTo co Kochana,od poniedzialku?
ja zaczne kleikiem ryzowym-nestle lub bobovita.
A potem jakis soczek chyba aTy?

bo jak narazie cioagle nic. ale teraz zowu wraca taki zmęczony, że zasypia zanim uśpi,ę Zuzkę... ja też jestem zmęczona więc nawet go nie budzę. widać nasz czas jeszcze nie nadszedł...;-) jestem cierpliwa.
jak chciałam sie podnieśc do brzuszka pierwszy raz to się zdziwiłam, że moje mięśnie po cc w ogóle nie pracują... teraz zrobię kilkadziesiąt powtórzeń ale mięśnie i tak nie pracują. nożyc na przykład nie zrobię...

jak pojedziemy do sosnowca to postaram się z nim pogadać w samochodzie. zawsze najlepiej ida nam gadki w aucie
Mala zasnela kolo 21 i obudzila sie o 3.30 a pozniej o 7.30 juz wstala
no ale czuje sie wyspana wiec extra

a tak to lyzeczka jakis deserek albo obiadek i gotowe
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie mogla jesc te wszystkie rzeczy
no ale musze byc cierpliwa bo to jeszcze troszke
)
a czasem nawet jak mam chwile czasu to niby czytam czytam... a nic do mnie nie dociera.. po przeczytaniu kilku nastepnych zdan nie pamietam co czytalam chwilke wczesniej
jakas skleroza czy co

.