reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Amelka juz spi:-) Zjadla 90ml mleka z kaszka i juz w trakcie usypiala ale wypila do dna:-D chyba naprawde jej smakuje:tak: Wlasciwie to z mlekiem i kaszka to jakies 110ml wyszloby:-p

Moonik jesli moge zapytac to o jakim rozszczepie mowa:zawstydzona/y::-(

Julia moja mala tez ostatnio jje mniej niz wczesniej:confused: Ale poki przybiera na wadze to niezamartwiam sie tym.. moze tyle jej wystarcza.. teraz przynajmiej nie ulewa ani nie wymiotuje:tak:

reklama
Moonik ------ok nie bede wiem co czujesz b jeszcze nie tak dawno tez slinaka mi leciala:-p
O jakim rozczepie mowisz?????????:eek:
Julia---- oj zycze Wam zeby wszytsko byl dobrze a maluszek kochaniutki niech zacznie juz jesc za dowch:tak:
Mala wlasnie zasypia u tatusia na raczkach znowu komara dlugo przyciela po tej kaszcze i teraz ciezko ja polozyc spac pluje i slini sie strasznie a rece to czasem cale wklada chyba ja dziasla swedza:shocked2:zjadla okolo 150ml mleka i w kimono widze ze juz oczka zamknela uffff:cool: a ja wcinam czeresnie boze jak mi tych owocow brakowalo:cool2:

Moonik moja najblizsza przyjacioka urodzila dzidzie z rozszczepem wargi,zrobili jej operacje w Warszawie dosc szybko,teraz malutka ma 1,5 roku i prawie nie widac blizny,glowa do gory:tak:.Czekali na swoja kolej z tego co wiem,jesli chcesz to dopytam sie szczegolow i chetnie posluze pomoca.Przytulam Tadzia i Ciebie goraco:-)

Dziewczyny u mnie burza juz 3 godziny trwa ,moje grzeczne dziecko dzis marudzilo...bal sie grzmotow czy cos ,w koncu zasnal o 20ej.Czyzby wyczuwal pogode :eek:.

hej dziewczynki
tak sie zastanawiam ile wasze dzieciaczki w ciagu dnia wypijaja herbatki?i jakie to sa herbatki?bo moj potrafi wypic 500ml,a dzis zaczelo mnie to martwic bo mialam z nim przeboje co chwile plakal i jak go bralam to strasznie ulewal herbatka ze brudzil mnie i siebie,nigdy wczesniej mi sie tak nie zdarzylo,
kupilam wode koperkowa i jest lepiej,aha i jeszcze baczki puszczal takze mysle ze to brzusio bolal i wzdecia mial,ale cholera od czego,
Moje Malenstwo widze ze twoja dzidzia ma 3 mies i ty juz jej kaszke podajesz?napisz jaka kochana kaszke podajesz to moze i ja niedlugo zaczne:-)
czy kupki koloru zgnila zielen to normalne?bylam ztym u lekarza aona ze to normalne a mnie to nadal martwi bo jakos mnie nie przekonala,ido tego brzydko pachna a wczoraj zrobil taka plastelinowa zgnila zielen,
czy do neurologa trzeba mies skierowanie?kto kieruje pediatra?
laski ja was codziennie podczytuje,ale trudno czasem znalesc czas by napisac co nie co,
dobranoc:-)

Mój pije kperkową i ułatwiająco trawienie i nie wypija więcej niż 100 ml a to też rzadkość.

Ja swojemu synkwowi zaczne dodawać troche kleiku do mleka jak skończy 3,5 miesiąca, albo i nawet 4.

Kupki zielone mogą byc od cebionumulti jeśli podajesz.

A do wszystkich specjalistów w tym neurologa skierowanie od pediatry

Julia nie podaje mu cebionmulti,
a ciagu dnia dostaje tylke mleko nan1,vigantol,i herbatki wiec od czego te zielone kupki,dodam ze to juz tak jest od dluzszego czasu,

Marzenka Twój mały dużo pije a nawet powiem bardzo dużo :tak::szok: mój jak wypił 30ml herbatki na dzień to był sukces teraz daję mu soczki od dwóch dni to wypija więcej bo mu smakuja :-D
co do kup to mój robi teraz ciemno zielone bo zminiłam mleko na Nan ACTIVE (zaleciła pediatra to mleko bo Alanek nie chciał jeść a to narazie wsuwa więc wczesniejsze mleko chyba mu nie smakowało ) a wiadomo że to mleko jest wzbogacone w żelazo więc to od tego :tak:

No to niestety nie wiem mój też dostaje vigantol, herbatki które w/w i mleko nutramigen no i cebionmulti jak go odstawiłam to kupki ładne żółte a teraz podaje bo juz wiem od czego ma zielone ale pediatra mówiła że wszystko o.k.

reklama
Do góry